Η Τόρι Σπέλινγκ ζορίζεται με την εγκυμοσύνη

13.06.2012
Έτοιμη να γίνει μανούλα για τέταρτη φορά είναι η 38χρονη ηθοποιός αλλά η πορεία μόνο εύκολη δεν είναι…

Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) γέννησε το τρίτο παιδάκι της στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου και ούτε δύο μήνες μετά, έμεινε ξανά έγκυος.

Η ίδια, μαζί με τον σύζυγό της Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) δήλωσαν "πανευτυχείς που τους επισκέφτηκε ακόμη ένας άγγελος" όμως η μητέρα της ηθοποιού που έγινε γνωστή από την τηλεοπτική επιτυχία των '90s "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" εκφράζει τις αμφιβολίες της τονίζοντας ότι οι δύο εγκυμοσύνες θα έπρεπε να είχαν μεγαλύτερο κενό ανάμεσά τους.

"Περιμένει το μωράκι στα γενέθλιά μου, στις 20 Σεπτεμβρίου", καμάρωσε μιλώντας στο περιοδικό "In Touch" η Κάντι Σπέλινγκ (Candy Spelling), προσθέτοντας ότι θα έρθει μέσω καισαρικής και σίγουρα πιο νωρίς.

"Η Τόρι ένιωθε τέλεια σε όλες τις προηγούμενες εγκυμοσύνες της, αλλά σε αυτή… όχι και τόσο", αποκάλυψε η μαμά της Τόρι εξηγώντας ότι η τέταρτη εγκυμοσύνη της κόρης της ήρθε υπερβολικά νωρίς και το σώμα της –μαζί και όλες οι ορμόνες- δεν πρόλαβαν να επανέλθουν στο κανονικό.

Όπως και να έχει, με το καλό να έρθει και το τέταρτο μωράκι. Την οικογένεια, εκτός από την εννέα μηνών Χάτι (Hattie) συμπληρώνουν ο 5χρονος Λίαμ (Liam) και η 4χρονη Στέλα (Stella).

Ζ. Κ.