Βανδή-Ντέμης: θα κινηθούν δικαστικά για τα παιδιά;

14.06.2012
Προβληματισμένοι είναι τον τελευταίο καιρό η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης σχετικά με τις φωτογραφίες των παιδιών τους που σχεδόν κάθε εβδομάδα φιγουράρουν στα εξώφυλλα των life style περιοδικών.

«Έχουμε συζητήσει πολλές φορές με τον Ντέμη το ενδεχόμενο να ζητήσουμε δικαστική συνδρομή για να σταματήσουν οι φωτογραφήσεις» αποκαλύπτει η τραγουδίστρια στη Real. Και όπως δηλώνει, μάλλον δεν θα αποφύγουν τη δικαστική οδό.

Μάλιστα, εξηγεί ότι προβληματίζεται κυρίως για την κόρη της, Μελίνα κι αν η δημοσιότητα γίνει πιεστική για τη μικρή. «Βλέπει κόσμο να με πλησιάζει, να με φωνάζει με το μικρό μου όνομα ή να φωνάζουν εκείνη με το όνομά της και αναρωτιέται γιατί γίνεται αυτό. Της έχω μιλήσει βέβαια και της έχω εξηγήσει πως είμαστε δημοφιλείς μέσα από τη δουλειά μας, τίποτε άλλο» δηλώνει και συνεχίζει:

«Ξέρεις, όσο είναι μικρό το παιδί, δεν καταλαβαίνει, ούτε αναρωτιέται γιατί μπορεί να βλέπει κάθε εβδομάδα σχεδόν το πρόσωπό του σε ένα εξώφυλλο. Μεγαλώνοντας όμως αυτό είναι κάπως περίεργο, δεν είναι γοητευτικό»