Τη μισή της περιουσία χάνει η Κόρτνεϊ Κοξ

14.06.2012
Την απάντηση στην αίτηση διαζυγίου που υπέβαλλε ο μέχρι πρότινος σύζυγός της Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette), έδωσε η τηλεοπτική Μόνικα Γκέλερ από τα ''Φιλαράκια'', η ηθοποιός Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox ).

Δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του, το διάσημο ζευγάρι ετοιμάζεται να λύσει και τυπικά το γάμο του, ύστερα από 13 χρόνια κοινής ζωής και έχοντας αποκτήσει την 8χρονη σήμερα Κοκό (Coco).

Όπως μεταδίδει το δίκτυο TMZ, ζημιωμένη από το διαζύγιο αυτό, φαίνεται πως θα βγει η 47χρονη ηθοποιός αφού το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Αυτό, ουσιαστικά σημαίνει πως ο 41χρονος Αρκέτ δικαιούται την μισή περιουσία της Κοξ, από τη μέρα που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, μέχρι σήμερα.

Η καριέρα του Αρκέτ δεν γνώρισε άνθιση τα τελευταία 13 χρόνια, τη στιγμή που η Κόρτνεϊ δεν έπαψε να εργάζεται και να κερδίζει μάλιστα 1 εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα για το ρόλο της Μόνικα στα ''Φιλαράκια''. Η περιουσία της ηθοποιού κοστολογείται στα 75 εκατομμύρια δολάρια, τη στιγμή που ο Αρκέτ φαίνεται πως διαθέτει μόνο 17 εκατομμύρια δολάρια.

Εκτός από την αίτηση διαζυγίου, η Κοξ ζήτησε την επιμέλεια της κόρης της Κοκό ενώ απαίτησε να απολέσει και νομικά το επώνυμο Αρκέτ από το όνομά της.

Αξίζει να θυμίσουμε πως η χαρά της Κοξ και ο έρωτας για τον Αρκέτ ήταν τόσο μεγάλος, που αμέσως μετά το γάμο τους, δήλωνε κυρία Κοξ Αρκέτ και είχε ζητήσει να μπει το επώνυμο Αρκέτ και στους τίτλους έναρξης της τηλεοπτικής σειράς ''Φιλαράκια''!

Κα.Π