Τι ρώτησε το μέντιουμ η Μαρία Σράιβερ;

15.06.2012
Δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger), η Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) φαίνεται πως αναζητά λύσεις στη ζωή της με επισκέψεις σε μάγισσες και χαρτορίχτρες.

Η πρώην σύζυγος του Άρνι εθεάθη να βγαίνει από γνωστό γραφείο μέντιουμ στο Λος Άντζελες με πλατύ χαμόγελο στα χείλη.

Η επί χρόνια δημοσιογράφος της αμερικάνικης τηλεόρασης πιάστηκε από τον φακό των παπαράτσι γελαστή έξω από το γραφείο μέντιουμ που προσφέρει προβλέψεις, ανάγνωση καρτών ταρώ και ισορρόπηση των τσάκρα.

Βέβαια, μία από τις σούπερ υπηρεσίες του εν λόγω γραφείου, είναι και η ανάλυση και πρόβλεψη των ερωτικών προβλημάτων. Μήπως τελικά η κυρία Σράιβερ ψάχνει να μάθει αν υπάρχει στο μέλλον της ξανά, ένας ψηλός άντρας από την Αυστρία με μούσκουλα και περίεργη προφορά;

Η 56χρονη σήμερα Σράιβερ ζήτησε και επίσημα διαζύγιο από τον Άρνι τον Ιούλιο του 2011, αφότου ανακάλυψε πως ο Σβαρτσενέγκερ είχε αποκτήσει εξώγαμο τέκνο με την επί χρόνια οικιακή βοηθό του σπιτιού.

Φημολογείται πάντως, πως ο Άρνολντ έχει έρθει κοντά και πάλι με την πρώην σύζυγό τους, τους τςελευταίους μήνες, σε μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο σόου ''Entertainment Tonight'', ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια τόνισε:

''Τα πάμε καλά με τη Μαρία. Προσπαθούμε να αναθρέψουμε σωστά τα παιδιά μας. Το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνουν καλά τα παιδιά. Η Μαρία πάντα ήταν εκπληκτική μητέρα και κοντά στα παιδιά. Εγώ εργαζόμουν πολλές ώρες αλλά εκείνη έκανε τη σκληρή δουλειά. Οι δυο μας, ήμασταν πάντα πολύ καλή ομάδα''.

Κατερίνα Π.