Η Κιμ Καρντάσιαν και τα σχέδια για εξωσωματική!

18.06.2012
Μπορεί να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της η 31χρονη ριάλιτι σταρ, όμως δεν παύει να είναι προνοητική και… προσγειωμένη.


"Αν φτάσω τα 40 και δεν είμαι παντρεμένη θα κάνω τεχνητή γονιμοποίηση", παραδέχτηκε η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) στο τελευταίο επεισόδιο του σόου "Keeping Up With The Kardashians" κατά τη διάρκεια δείπνου που είχε με τον Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick) σύντροφο της αδελφής της, Κόρτνεϊ (Kourtney).

Ακούει ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West); Δεν θα καθίσει να περιμένει με σταυρωμένα χέρια το κορίτσι. Το είπε ξεκάθαρα… Έχει ακόμη 9 (!) χρόνια καιρό.

Όσο για το παράδοξο ραντεβού της Κιμ με τον "γαμπρό" της; Αυτό κανονίστηκε από την ίδια την Κόρτνεϊ για "σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων".

Ο Ντίσικ δεν ήταν και πολύ χαρούμενος για τα σχέδια της καλής του αφού πιστεύει ότι, "η Κιμ είναι ένας από τους πιο βαρετούς ανθρώπους στον κόσμο".

Κι όμως, τελικά διαψεύστηκε καθώς η βραδιά δεν πήγε καθόλου άσχημα.

Κατά τα άλλα η διάσημη οικογένεια της ριάλιτι τηλεόρασης ζει… μεγάλες στιγμές καθώς αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί τους η ίδια η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey).

Z. K.