Παπαρίζου-Μαυρίδης: πώς έλυσαν το οικονομικό

18.06.2012
Και ενώ το δράμα της ασυνεννοησίας μεταξύ του πρώην ζεύγους Έλενας Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδη συνεχιζόταν μια φωτεινή ηλιαχτίδα ελπίδας ότι κάποια κοινή λύση θα υπάρξει έρχεται να δώσει φως στις μέρες μας.

Αφού λοιπόν μπουχτίσαμε στα εξώδικα μεταξύ των δύο , τώρα ήρθε η ώρα τα παιδιά να τα βρουν σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real Life. Έτσι όπως διαβάσαμε η Έλενα Παπαρίζου έβαλε πωλητήριο στην υπερπολυτελή τους μεζονέτα στη Γλυφάδα, αφού τα αμιλήσανε με τον πρώην της, αφού αποφάσισαν να ξεχάσουν τις διαφωνίες και να βρουν επιτέλους μια λύση και να ησυχάσουμε που έχουμε χάσει πλέον τον ύπνο μας.

Το λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής: η μεζονέτα των 280 τ.μ στην Άνω Γλυφάδα, πωλείται προς 650.000 ευρώ σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει τρία επίπεδα, μοναδική θέα προς τον Σαρωνικό και είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Με βάση το ρεπορτάζ της Μεσημεριανής Μελέτης είναι κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Καρούζος, δικηγόρος του Τόνι Μαυρίδη, ο οποίος βγήκε τηλεφωνικά στην «Μεσημεριανή Μελέτη» και είπε:

«Αυτό το έμαθα από εσάς σαν εξέλιξη. Επίσημα δεν μπορώ να πω πως μου έχει μεταφερθεί κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχει γίνει καμία απολύτως συνεννόηση. Ήταν να βρεθούμε με τον δικηγόρο της κυρίας Παπαρίζου, αλλά δεν τα καταφέραμε από ανειλημμένες υποχρεώσεις».

Όσο για την τροπή που πήραν τα πράγματα τι λέει; «Απολύτως θετική αλλά και αυτονόητη, γιατί το σπίτι ανήκει και στους δυο! Προφανώς για να το πουλήσει ο ένας, πρέπει να συμφωνήσει και ο άλλος!»

Βέβαια αποκάλυψε πως «αγοραστές έχουμε βρει κι εμείς. Μάλιστα είμαστε σε πολύ καλή συνεννόηση. Δεν έχω προλάβει να τα πω ακόμα στην κα Παπαρίζου και στο δικηγόρο της», αποφεύγοντας να πει το ποσό.

Και συνέχισε: «απ΄ότι φαίνεται το τέλος θα είναι καλό!», αλλά δήλωσε πως όλα θα είναι ok μόλις φτάσει και ένα επίσημο έγγραφο στο γραφείο του, από τον δικηγόρο της Έλενας Παπαρίζου.

Εδώ είμαστε και θα δούμε!

Ελένη Αναστασάκη