Θύματα τροχαίου η Κέιτι Χολμς και η Σούρι

17.07.2012
Εν μέσω ταραχών λόγω του διαζυγίου της από τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) η 33χρονη ηθοποιός τράκαρε με το αυτοκίνητό της, όπου βρισκόταν και η κορούλα της.


Πληροφορίες θέλουν την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) και τη Σούρι (Suri) να κατατρόμαξαν χθες όταν ένα ανατρεπόμενο φορτηγό πήρε σβάρνα τη Μερσεντές τους στο Τσέλσι Πίαρς της Νέας Υόρκης.

Το φορτηγό χτύπησε το πολυτελές αυτοκίνητο –το οποίο φυσικά οδηγούσε σοφέρ- από πίσω ενώ "και τα δύο οχήματα γλίτωσαν με απλές γρατσουνιές".

Σύμφωνα με το δίκτυο X17Online.com δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός ενώ έγινε γνωστό ότι οι άντρες ασφαλείας των δύο γυναικών φρόντισαν να τις απομακρύνουν από το σημείο σε χρόνο μηδέν.

Βέβαια, υπάρχουν και αναφορές που αμφισβητούν την παρουσία καν της Κέιτι και της Σούρι στο τρακάρισμα καθώς θεωρούν απίθανο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο και να μην τις έχει δει… βλέφαρο.

Όμως, καθώς επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, μένουμε μόνο με τις φήμες.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο του σχεδίου αποδέσμευσης της κόρης της –αλλά και της ίδιας- από τη σκοτεινή επιρροή της Σαϊεντολογίας, η Χολμς έγραψε την 6χρονη Σούρι στο καθολικό σχολείο που πήγαινε μικρή και η Lady Gaga.

Ζ. Κ.