Ποιοι επώνυμοι δεν μιλιούνται... στη φυλακή;

17.07.2012
Πώς τα φέρνει η ζωή( και η αρμόδια Δ.Ο.Υ.) καμιά φορά και βλέπεις διάσημους στην φυλακή και μάλιστα σε διπλανά κελιά που όμως δεν ανταλλάσουν ούτε γεια.

Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά που είναι ήδη μέσα σχεδόν τρείς ολόκληρους μήνες αφήνοντας πίσω του τις κολεξιόν και τις μόδες για το κελί του στον Κορυδαλλό.

Κάποτε μπορεί να ήταν η καρδιά του πάρτι αλλά τώρα δεν είναι παρά ένας απλός τρόφιμος της 6ης πτέρυγας των φυλακών, γνωστή και ως VIP πτέρυγα. Σύμφωνα με φήμες και μαρτυρίες ανθρώπου που είναι ακόμη φίλος του Λάκη (μιας και πολλοί του έχουν κόψει και την καλημέρα) λέει ότι μπορεί να μην θυμίζει τον παλιό του εαυτό, αλλά προσπαθεί να δείχνει δυνατός και διατηρεί όσο γίνεται το χιούμορ του. Η ίδια πηγή συμπληρώνει ότι ο Γαβαλάς είναι καταβεβλημένος, αλλά είναι και περήφανος άνθρωπος και δεν θα παραδεχτεί σε άλλους τα προβλήματα και τις δυσκολίες του.

Και ποιος είναι ο γείτονας αυτός ο διάσημος; Μα φυσικά ο Άκης Τζοχατζόπουλος, με τον οποίο δεν έχουν καθόλου επαφές και δεν λένε ούτε καλημέρα! Οι μέρες περνάνε αργά και βασανιστικά για τον Λάκη αλλά και για τον Άκη και τελικά μήπως να λέγανε και μια κουβέντα να πέρναγε καλύτερα η φάση;

Ελένη Αναστασάκη