Ποιος ξεμάλλιασε την Τζένιφερ Ανιστον;

17.07.2012
Τρία νέα βιντεάκια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου παρουσιάζουν τη διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιό όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ. Και ξαφνιάζουν…


Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έχει χιούμορ και το έχει αποδείξει πολλάκις.

Αυτή τη φορά έβαλε το χεράκι της και η Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres) και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, η διάσημη κωμικός και παρουσιάστρια ξεκινά τον 10ο κύκλο του πολύ επιτυχημένου ομώνυμου τοκ σόου της και έχει "επιστρατεύσει" ηχηρά ονόματα της σόουμπιζ για να τη βοηθήσουν να το διαφημίσει.

Μεταξύ αυτών η "τακτική πελάτισσα" Τζένιφερ Άνιστον η οποία έχει αναλάβει –υποτίθεται- να μιλήσει για την οικοδέσποινα –που γενικά "δεν παίζεται"- και καταλήγει… δαρμένη.

Στο πρώτο βίντεο που θα δείτε στο τέλος της είδησης, η 42χρονη ηθοποιός υποστηρίζει ότι η ντεΤζένερις είναι η καλύτερη οικοδέσποινα όλων των εποχών και ασχολείται η ίδια, προσωπικά με τον κάθε καλεσμένο της. Φυσικά, με τις εικόνες που συνοδεύουν τα λόγια της Τζεν, μόνο να γελάσεις μπορείς. Εξάλλου αυτός είναι και ο σκοπός…

Στο δεύτερο οι δύο γυναίκες ασχολούνται με το "πώς θα… φυσάει ο 10ος κύκλος της εκπομπής" και το μόνο που συμβαίνει είναι να ξεμαλλιάζεται η Άνιστον με ξεκαρδιστικό τρόπο.

Τέλος, στο τρίτο διαφημιστικό, η Ελέν ταλαιπωρεί λίγο ακόμη τη διάσημη φίλη της βάζοντάς της να περπατά δεξιά και αριστερά ψάχνοντας "την καλή πλευρά της".

Απολαύστε…

Ζ. Κ.