Θεοδωρίδου: Με το ίδιο μαγιό και με άλλο... κορμί!

18.07.2012
Έχει βαλθεί μου φαίνεται γνωστό περιοδικό να... κλείσει τα σπίτια γνωστών celebrities γυναικών με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες που δημοσιεύει κάθε φορά.

Την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε την Σίσσυ Χρηστίδου να απολαμβάνει τις βουτιές της σε πισίνα και από τις φωτογραφίες καταλάβαινες ότι η παρουσιάστρια απολαμβάνει και το... φαγητό. Τούτη την εβδομάδα, την «τιμητική» της έχει η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Χειρότερες φωτογραφίες της αοιδού, δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν, όχι τόσο για το σώμα της χωρίς ρετούς, αλλά για τις πόζες που την συνέλαβε ο φακός του Ciao. Η Νατάσσα πριν λίγο καιρό, βρέθηκε στη Ρόδο για μίνι διακοπές με φίλη της και τότε στις σελίδες του περιοδικού Hello, είχαμε απολαύσει το καλλίγραμμο κορμί της 42χρονης τραγουδίστριας. Κοιλιακοί, κορμί θανατηφόρο, καλλίγραμμες καμπύλες, σφιχτό ποπουδάκι, κοιλιά πλάκα, αναδείκνυε το Brazilian μαγιό της καλύτερα και από μία 20αρα.

Την είχαμε φτύσει (για να μην την ματιάσουμε) ίσαμε 10 φορές, θαυμάζοντας το σώμα της και ζηλεύοντας συγχρόνως που δεν έχουμε ένα τέτοιο. Κι έρχεται, που λες το Ciao, και δημοσιεύει αρετουσάριστες φωτό από τις ίδιες διακοπές, με το ίδιο σέξι μαγιουδάκι, αλλά με άλλο κορμί. Κεφάλι ήταν Θεοδωρίδου, αλλά σόρι κοιλιά, γλουτοί, πιαστράκια του έρωτα και καμπύλες, δεν ήταν... Θεοδωρίδου. Κι εντάξει, οι διαφορές με ή χωρίς ρετούς δεν είναι τραγικές (εξάλλου έχουμε δει χειρότερα) αφού η γυναίκα είναι μητέρα δύο παιδιών και μια χαρά είναι.

Το χειρότερο είναι που ο φακός, τη «συνέλαβε» σε κάτι απίστευτες και διόλου κολακευτικές πόζες, ενώ την βλέπουμε και με... μουστάκι. Προφανώς, η αοιδός είχε κάνει αποτρίχωση στο μουστάκι και υπό το φόβο εγκαύματος, έβαλε στην περιοχή μπόλικο αντηλιακό που έκανε μπαμ. Και φευ, μόνο κολακευτικό δεν ήταν..... Αλλά, στην τελική, όλες μας έτσι δεν είμαστε στην παραλία; Χαλαρές; Η Θεοδωρίδου γιατί να μην είναι;

Απορία: τελικά, θα μου πει κάποιος, από τα δυο, ποιο είναι το real κορμί της αοιδού; Γιατί, με τα περιοδικά και το... «κόψε, κόψε, τι θα μείνει» στο τέλος θα πάθω παράκρουση.