Η Μουρ πράσινη από ζήλια για την Κούνις

19.07.2012
Ο καιρός περνά αλλά μυαλό δεν βάζει η 49χρονη ηθοποιός που αντί να γιατρεύεται από τον χωρισμό –και το κέρατο- "βουλιάζει" πιο πολύ.


Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) όχι μόνο δεν δείχνει να γυρίζει σελίδα αφήνοντας πίσω της τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kucher) αλλά όλο εκεί στριφογυρίζει.

Τι και αν οι ίδιες οι κόρες της την έχουν ρίξει "μαύρο" και δεν της απαντούν ούτε καν τα τηλεφωνήματα, τι και αν ετοιμάζονται να τη σύρουν στα δικαστήρια ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της; Τίποτα εκείνη. Τον χαβά της –που λέει και ο λαός μας!

Τώρα το "θέμα" της έχει συγκεκριμένη μορφή και όνομα: Μίλα Κούνις (Mila Kunis).

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο "Cover Media", η Ντέμι περνά όλη τη μέρα της διαβάζοντας τα μπλογκς και τις φυλλάδες που ασχολούνται με τον –υποτιθέμενο- δεσμό του πρώην συζύγου της με την εντυπωσιακή ηθοποιό και τρελαίνεται.

"Βλέπει τις φωτογραφίες των δυο τους και χάνει το μυαλό της", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Life & Style" τονίζοντας ότι όσο η Μουρ διαβάζει ότι ο Κούτσερ και η Κούνις ετοιμάζονται να κάνουν παιδί μαζί, τόσο εκείνη "το χάνει" περισσότερο.

Οι πρώην σύζυγοι προσπαθούσαν χρόνια να κάνουν παιδί αλλά δεν τους είχε προκύψει και αν η Ντέμι δει την 28χρονη Μίλα έγκυο στο παιδί του άντρα που –προφανώς- ακόμη αγαπά τρελά εκείνη, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.

Ζ. Κ.