Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς: παντρεύτηκαν κρυφά

10.09.2012
Nυφούλα λέγεται ότι ντύθηκε η 25χρονη ηθοποιός στο πλευρό του αγαπημένου της το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.


Η Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) και ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Green Lantern" το 2010 και είναι ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο. (στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας)

Μάλιστα από την πολύ αρχή της σχέσης τους οι δύο ηθοποιοί μένουν μαζί λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη.

Χωρίς να έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση ακόμη, σημερινά δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να έχει παντρευτεί σε μια πολύ ιδιωτική και σεμνή τελετή στη Νότια Καρολίνα όπου έκαναν διακοπές.

Πηγές του περιοδικού "People" μεταφέρουν ότι η απόφαση ήταν της στιγμής και τίποτα δεν ήταν προγραμματισμένο από πιο νωρίς.

Τα νέα ξεκίνησαν από τιτίβισμα ραδιοφωνικού σταθμού του Τσάρλεστον που υποστήριζε ότι ο Ρέινολντς και η Λάιβλι εθεάθησαν να ανταλλάσουν όρκους στο κέντρο “the Cotton Docks” της έκτασης Boone Hall Plantation στο Μάουντ Πλέζαντ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γάμος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ όπου μάλιστα την έκπληξη έκανε η Φλόρενς Γουελς (Florence Welch) των Florence and the Machine. Η τραγουδίστρια είναι κολλητή της νύφης, εξ ου και της "χάρισε" τρία τραγούδια για τη μεγάλη της μέρα…

Για τον Ράιαν αυτός είναι ο δεύτερος γάμος καθώς υπήρξε παντρεμένος με τη Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) από το 2008 μέχρι το 2010, ενώ μεταξύ άλλων, η Μπλέικ είχε έναν σύντομο δεσμό με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo di Caprio).

Ζ. Κ.