Η Βικτόρια Μπέκαμ ντρέπεται για... την επιτυχία της

10.09.2012
Σε αντίθεση με το ανέκφραστο ύφος που τη χαρακτηρίζει στις δημόσιες εμφανίσεις της, αυτή τη φορά η αγαπημένη πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια έδειξε ότι μπορεί να χαίρεται με την καρδιά της, έστω κι αν αυτό τη φέρνει σε αμηχανία.

Αιτία κι αφορμή για αυτό το ξέσπασμα εκφραστικότητας της Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) ήταν η επίδειξη της νέας της συλλογής στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για την Άνοιξη 2013 που έγινε την Κυριακή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της πόλης και η οποία την καταξιώνει και επισήμως ως δημιουργό και όχι απλά σαν μια διασημότητα που υπογράφει ρούχα.

Με την περιβόητη διευθύντρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ (Anna Wintour), τη Μαρία Σαράποβα (Maria Sharapova) και βέβαια τον υπερήφανο σύζυγο, Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) να χειροκροτούν ενθουσιασμένοι από την πρώτη σειρά στην τελική υπόκλιση της Βικτόρια, η ίδια δεν μπόρεσε συγκρατήσει την έκπληξη της κρύβοντας με τα χέρια της το πρόσωπο της που έλαμπε από χαρά.

Τα σχέδια της τρίτης συλλογής της διατηρούν το ύφος της μαθητικής στολής που χαρακτήριζε τις προηγούμενες σειρές της όπου κυριαρχούσαν τα εφαρμοστά φορέματα. Ωστόσο ανάμεσα στα καινούργια κομμάτια εμφανίστηκαν λευκές φουστίτσες του τένις με πιέτες, μυτεροί γιακάδες και κοντά σακάκια, αλλά και μια χαρακτηριστική λεπτή δαντέλα που στόλιζε τις λεπτομέρειες σε μπλούζες και τσάντες.

Η Βικτόρια εμφανίστηκε με μαύρο κοντό φόρεμα και τα ίδια ψηλοτάκουνα μποτάκια πιπ-του που φορούσαν τα μοντέλα της. Εκτός της Γουίντουρ, στην πρώτη σειρά κάθισε για πρώτη φορά και η διευθύντρια της ιαπωνικής Vogue Άννα Ντέλο Ρούσο (Anna Dello Russo) η οποία ανέβασε τις μετοχές της σχεδιάστριας.

Όμως αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν -ως συνήθως- η ηλικίας 14 μηνών Χάρπερ Σέβεν (Harper Seven), η οποία έκανε την εμφάνιση της στην αγκαλιά του πατέρα της συνοδεύοντας τους γονείς της στην έξοδο τους σε κοσμικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης μετά το τέλος της επίδειξης κάνοντας όλας τα φλας ν' αστράψουν με μιας.