Στον 7ο ουρανό η Βικτόρια Μπέκαμ

19.09.2012
Ήταν να μην αρχίσει να χαμογελά η "Πος". Τώρα δεν μπορεί να σταματήσει…


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) "πετάει στα σύννεφα" μετά την άκρως επιτυχημένη επίδειξή της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέα Υόρκης και το μόνο που σκέφτεται είναι πώς να παραμείνει εκεί!

Ο ενθουσιασμός της 38χρονης σχεδιάστριας μόδας, λέγεται ότι οφείλεται και στην παρουσία του συζύγου της, Ντέιβιντ (David), αλλά και τις κορούλας τους, Χάρπερ Σέβεν (Harper Seven) στις πρώτες σειρές του ντεφιλέ.

Έτσι, δεν χρειάστηκε και πολύ! Τριγύριζε στο κεφάλι της εδώ και καιρό, οπότε τώρα ήρθε απλά "το πλήρωμα του χρόνου".

"Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ θέλουν να ανανεώσουν τους όρκους τους και νιώθουν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνουν με την οικογένεια και λίγους φίλους", μεταφέρουν πηγές του βρετανικού περιοδικού "Closer" συμπληρώνοντας ότι το μυστήριο θα τελέσει –πιθανότατα στα μέσα Οκτωβρίου- ο ιερέας που τους πάντρεψε το 1999 και βάφτισε τον Μπρούκλιν και τον Ρόμεο.

"Η Βικτόρια είναι σχεδόν 'μαστουρωμένη' από την επιτυχία και την ευτυχία τον τελευταίο καιρό και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από τον να την ολοκληρώσει με αυτό τον τρόπο", συμπληρώνουν οι πηγές εξηγώντας ότι το ζευγάρι θεωρεί αυτή την κίνηση και ως "εξορκισμό" για το κακό μάτι που τους έχει χτυπήσει αλύπητα.

Η αλήθεια είναι ότι οι φήμες που ξεφυτρώνουν κάθε τρεις και λίγο για διάφορες κουτσουκέλες του Ντέιβιντ –με πιο πρόσφατη αυτή με την τραγουδίστρια όπερα Κάθριν Τζένκινς (Katherine Jenkins) την έχουν τσακίσει τη Βικτόρια και πιστεύει ότι έτσι θα τα αφήσει όλα πίσω της… Μακάρι…

Ζ. Κ.