Μοντέλο αναστατώνει τη Μύκονο με σέξι μαγιό και... πούρο

19.09.2012
«Προκαλείς, σου το λέω προκαλείς». Μωρέ καλά τα τραγουδούσε κάποτε ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Ταμάμ ταιριάζει το τραγουδάκι στην περίπτωση της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η οποία έχει «ξεμείνει» στη Μύκονο και δε λέει να επιστρέψει στην Αθήνα. Τι κι αν έχουν κιόλας πέσει τα πρωτοβρόχια; Το μοντέλο συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές και δε λέει να... αποτάξει το σέξι μαγιουδάκι της, συνεχίζοντας να αναστατώνει με τις εμφανίσεις της την παραλία.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, ο φακός την «τσάκωσε» σε τολμηρή και άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση στην παραλία, όπου ήρθε η Δημητρούλα και προκάλεσε πανικό στους εναπομείναντες λουόμενους της Μυκόνου. Το μοντέλο «έσκασε» μύτη με καυτό μαύρο brazilian, το οποίο υποστήριξε με το παραπάνω. Γιατί η Αλεξανδράκη ακόμη και το μαγιό... το φοράει. Δεν τη... φοράει.

Και σα να μην έφτανε αυτό, βλέπουμε στις φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν από το μπάνιο εκείνο, το μοντέλο να πίνει το κρασάκι της αραχτή στην ξαπλώστρα και κάποια στιγμή να ανάβει και πούρο. Και όχι μικρό, αλλά μεγάλο σαν του... πρόεδρου! Και μπορείς να καταλάβεις ότι η σκηνή αυτή, ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα για την όλο... αναστάτωση εμφάνιση της. Αυτά είναι.