Έγκυος σε τρίδυμα η Τζένιφερ Άνιστον!

19.09.2012
Μα καλά, ακόμη δεν παντρεύτηκε το κορίτσι, η κοιλιά "τούρλα" πότε της προέκυψε;

Σάλος προκλήθηκε σήμερα στα ΜΜΕ παγκοσμίως από βίντεο που δείχνει την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) να αποκαλύπτει την κοιλιά της όπου κυοφορεί τρίδυμα (!) αλλά και την αλήθεια πίσω από τα διάσημα μαλλιά της που δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από μια… περούκα!

Εντάξει, εντάξει, ηρεμήστε! Όπως μπορείτε πολύ καλά να καταλάβετε από το βίντεο που ακολουθεί, πρόκειται για διαφημιστικό σποτ του νερού "SmartWater" το οποίο προωθεί επίσημα η 42χρονη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός.

Η ιστορία ξεκινά με τον παρουσιαστή του American Idol, Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest) να παρουσιάζει τη συνταρακτική είδηση ότι διέρρευσε στο διαδίκτυο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι της Άνιστον.

Στην πρώτη σκηνή η Άνιστον φαίνεται να μπαίνει στο νέο αυτοκίνητό της συνοδευόμενη από τη βοηθό της, η οποία τη συμβουλεύει να προσέχει γιατί είναι πολύ νευρικό. Η Τζεν όχι μόνο δεν την ακούει και βάζοντας την όπισθεν με χίλια στουκάρει σε κάποιο δέντρο, την αποκαλεί Ντεμί (Demi) αντί για Μίμι (Mimmi) όπως η ίδια την ενημερώνει διακριτικά.

Μετά το τρακάρισμα, η Τζένιφερ μπαίνει στο σπίτι γιατί συνειδητοποίησε ότι ξέχασε το νερό της. Και εκεί έχουμε τα αποκαλυπτήρια, γιατί μόλις φτάνει στην κουζίνα, η σταρ –έχοντας πλάτη στην κάμερα- φαίνεται, ή μάλλον ακούγεται, να ανοίγει μια μεγάλη ζώνη που είχε προφανώς δεμένη γύρω από την κοιλιά της, αφήνοντάς τη να φανεί σε όλο της το μεγαλείο.

"Αχ, έτσι είναι πολύ καλύτερα" αναστενάζει ανακουφισμένη η Άνιστον χαϊδεύοντας την κοιλίτσα της και λέγοντας "Τι κάνουν τα τριδυμάκι μου; Διψάτε μάλλον, ε;". Και με αυτά τα λόγια ανοίγει ένα από τα μπουκάλια νερού που διαφημίζει και τα… δροσίζει.

Εκείνη τη στιγμή ακούγεται μια φωνή που την ενημερώνει ότι ήρθαν οι γυμναστές της και στο επόμενο πλάνο τη βλέπουμε στην αγκαλιά τριών αντρών να "της κάνουν" γυμναστική.

Το επόμενο πλάνο φέρνει την Τζεν στην πισίνα όπου άνθρωποι της smartwater τη γεμίζουν με νερό από τα μπουκάλια τους και ξαφνικά εμφανίζεται ο Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) με μάσκα, αναπνευστήρα και… μπρατσάκια ως ο "μεγάλος γιος της" να της ζητά να κάνει μια βουτιά.

Εκείνη τον μαλώνει και του λέει να πάει μέσα προφανώς θέλοντας να τον κρύψει –γεγονός που τον στεναχωρεί πολύ- και του ζητά να πάρει μαζί και τον αδελφό του. Ναι, η Τζεν έχει ακόμη ένα παιδάκι που σκάει μύτη φορώντας μια στολή εξωγήινου (!)

Και βέβαια η ιστορία δεν σταματά εκεί, καθώς οι κάμερες καταγράφουν τις τελευταίες κινήσεις της Άνιστον πριν πέσει για ύπνο.

Εκεί η Τζεν κοιτάζεται στον καθρέφτη και λέγοντας "Καληνύχτα Ρέιτσελ", βγάζει την περούκα της αφήνοντας να φανούν τα κανονικά –υποτίθεται- μαύρα και κατσαρά μαλλάκια της.

Τη στιγμή, όμως, που τοποθετεί την περούκα στη θέση της –δίπλα σε αρκετές ακόμη- η ηθοποιός εντοπίζει την κάμερα και μόλις αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει την... ξεριζώνει.

Άντε, λοιπόν και καλή λευτεριά!

Ζ. Κ.