Γιατί σφάχτηκαν Πάτινσον και Στιούαρτ;

21.11.2012
Μπορεί να ποζάρει ευτυχισμένο στο φακό το διάσημο ζευγάρι των κινηματογραφικών βρυκολάκων αλλά δεν αποκλείεται τα φαινόμενα να απατούν!


Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) είχαν έναν άγριο καυγά λίγο πριν από την πρεμιέρα της τελευταίας τους ταινίας στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ από την αρχή της σχέσης τους –παρόλο που οι δυο τους ήταν πάντα φειδωλοί στις δηλώσεις και τις μεταξύ τους διαχύσεις.

Όμως, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε το καλοκαίρι όταν η 23χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι απάτησε τον καλό της με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders) τα πράγματα ξέφυγαν πραγματικά.

Ύστερα από διάφορα σενάρια, διέρρευσε ότι ο Ρομπ και η Κρίστεν τα ξαναβρήκαν και όλοι πια περίμεναν πως και πως την πρεμιέρα της "Χαραυγής – Μέρος Β'" για να δουν την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνισή τους.

Όλα τα βλέμματα θα ήταν στραμμένα επάνω τους και φαίνεται ότι η Στιούαρτ δεν άντεξε την πίεση.

"Η Κρίστεν έτρεμε αυτή την ώρα εδώ και μήνες και όταν τελικά έφτασε, όλα ήταν πιο δύσκολα από όσο περίμενε. Τα πράγματα ανάμεσα σε εκείνη και τον Ρόμπερτ ήταν έτσι και αλλιώς τεταμένα με αποτέλεσμα λίγο πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί να… σφαχτούν", μεταφέρει πηγή του περιοδικού "Grazia" τονίζοντας ότι ο Πάτινσον ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να κάνουν καμία κοινή συνέντευξη.

Η κατάσταση είχε βγει εκτός ελέγχου και για τον λόγο αυτό, η ασφάλεια της Κρίστεν είχε διπλασιαστεί εκείνη τη νύχτα καθώς η ηθοποιός "φοβόταν τις αντιδράσεις των θαυμαστών".

Τελικά, το ζευγάρι περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την Στιούαρτ να κλέβει την παράσταση καθώς εμφανίστηκε σχεδόν… γυμνή και έκτροπα δεν υπήρξαν.

Δεν είναι λίγες όμως οι φωνές που υποστηρίζουν ότι οι δύο ηθοποιοί κάνουν υπομονή μέχρι να τελειώσουν οι κοινές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις μέχρι να το κλείσουν τελείως το… μαγαζάκι.

Ζωή Κίττα