Νοσοκομείο και χειροπέδες για τους άντρες της Μπέρι

23.11.2012
Μπαρούτι μύριζε τον τελευταίο καιρό η σχέση της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού και του πρώην συντρόφου της και να που η βόμβα... έσκασε!

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" ο Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry) και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez) τσακώθηκαν άγρια όταν ο πρώτος επέστρεφε την κόρη του, Νάλα στο σπίτι του δεύτερου όπου η μικρή μένει πια, μαζί με τη μαμά της, Χάλι Μπέρι (Halle Berry).

Φαίνεται ότι ο Ομπρί είχε πάρει την κόρη του για να περάσουν μαζί τη μέρα των Ευχαριστιών αλλά μόλις την επέστρεψε κάτι έγινε και τα πνεύματα οξύνθηκαν τόσο, που το πράγμα κατέληξε σε... μπουνιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ "του Γκαμπριέλ του γύρισαν τα μυαλά" και έριξε την πρώτη μπουνιά. Ο Ολιβιέ απάντησε -με το παραπάνω- και τελικά κάποιοι γείτονες που βγήκαν για να δουν τι συμβαίνει, κάλεσαν και την αστυνομία.

Ο Ομπρί συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ($20.000), όμως λέγεται ότι ο δικαστής τον έθεσε υπό περιοριστικά μέτρα απαγορεύοντάς του να πλησιάσει πιο κοντά από 80 μέτρα από τη Χάλι, τον Μαρτίνεζ, αλλά και την κόρη του.

Ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ τις έφαγε επίσης, αλλά φαίνεται ότι ήταν ο νικητής του καυγά που τελικά τη γλίτωσε με μερικές γρατσουνιές, ενώ ο Γκαμπριέλ Ομπρί βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί φροντίζουν τα τραύματά του.

Για την ιστορία, η Μπέρι είχε ζητήσει άδεια να μετακομίσει στο Παρίσι με την κόρη της, όμως ο δικαστής της το αρνήθηκε καθώς η παρουσία του πατέρα στις ΗΠΑ κρίθηκε πολύ ουσιαστική.

Αναμένεται η συνέχεια.

Ζωή Κίττα