Επιτέλους, οικογενειακές γιορτές για την Ντέμι Μουρ

23.11.2012
Τριήμερο Ευχαριστιών αυτό στην Αμερική και φαίνεται ότι η διάσημη ηθοποιός θα το περάσει με δικούς της ανθρώπους.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) πρόκειται να περάσει τις γιορτές με τις κόρες της στη λίμνη Τάχο.

Η Ράμερ, η Σκάουτ και η Τάλούλα Γουίλις, λέγεται ότι είχαν απομακρυνθεί πολύ από τη μητέρα τους μην μπορώντας να τη συγχωρήσουν για την αδυναμία της να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).

Έτσι, οι τρεις νεαρές είχαν βάλει τη μαμά Ντέμι σε... πάγο, δίνοντάς της ακόμη έναν πονοκέφαλο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η απόφαση των κοριτσιών να κρατήσουν τις αποστάσεις προφανώς απέδωσε καρπούς προσφέροντας ένα σοβαρό κίνητρο στην 50χρονη σταρ να γυρίσει επιτέλους σελίδα στη ζωή της -όπως εξάλλου έχει κάνει προ πολλού ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στη νυν αγαπημένη του, Μίλα Κούνις (Mila Kunis).

"Τα κορίτσια σκέφτηκαν ότι θα ήταν πολύ καλή ιδέα να πάνε τη μαμά τους στην εξοχή για λίγες μέρες και να περάσουν τις γιορτές σαν οικογένεια", μεταφέρουν πηγές των New York Daily News.

Πάντως, παρόλο που οι κόρες της Ντέμι -από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις (Bruce Willis)- φαίνεται να δίνουν στην ταλαίπωρη μανούλα μια ευκαιρία ακόμη, η ίδια λέγεται ότι ακόμη δεν έχει "καταπιεί" αυτό που τη βρήκε και "κρατά" τον άπιστο πρώην με το μοναδικό όπλο που έχει εναντίον του: δεν υπογράφει το διαζύγιο.

Ζωή Κίττα