Χολμς: δεν αντέχει άλλο χωρίς τη Βικτόρια

23.11.2012
Πληροφορίες θέλουν την πρώην κυρία Κρουζ να μετάνιωσε που απομακρύνθηκε από την κολλητή της και τώρα να προσπαθεί να τη φέρει πίσω.

Η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) και η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) έγιναν φίλες αμέσως μόλις η δεύτερη έφτασε στο Λος Άντζελες ακολουθώντας τον άντρα της στη μεταγραφή του, το 2007.

Οι δύο γυναίκες είχαν πολλά κοινά και δέθηκαν πολύ γρήγορα, ενώ εκτός από την προσωπική σχέση τους, είχαν φέρει σε πολύ καλό σημείο μεταξύ τους και τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών τους.

Βέβαια, τον τελευταίο καιρό τα πράγματα έχουν παγώσει μεταξύ τους με τις φήμες αναφέρουν ως "το κερασάκι στην τούρτα" την ατυχή συγκυρία να παρουσιάζουν τις δουλειές τους την ίδια μέρα στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Η Πος δεν φαίνεται να είδε με καλό μάτι την ενασχόληση της κάποτε κολλητής της με τον χώρο της μόδας και φρόντισε να της το δείξει από... απόσταση!

Παράλληλα ήρθε και το διαζύγιο της Χολμς με τον Κρουζ και η απομάκρυνση έγινε ακόμη πιο ισχυρή, με την Κέιτι να κλείνεται έτσι και αλλιώς στο καβούκι της.

Ο καιρός όμως -που τα γιατρεύει όλα- πέρασε και η 33χρονη ηθοποιός φαίνεται ότι χαλάρωσε λίγο.

Τώρα μάλιστα που οι φήμες θέλουν την Κέιτι να περνά τις πρώτες της Ευχαριστίες μόνη καθώς η Σούρι (Suri) μάλλον θα είναι με τον μπαμπά στο Λονδίνο, δόθηκε και η κατάλληλη αφορμή γαι την επανασύνδεση.

Πληροφορίες θέλουν την Χολμς να παραδέχεται πόσο της λείπει η φίλη της, να μετανιώνει που άφησε τόσο χρόνο να περάσει χωρίς να έχουν βρεθεί και να προτείνει κλαδί ελιάς για μια... δεύτερη ευκαιρία!

"Η Κέιτι νιώθει μεγάλη μοναξιά και της λείπει πολύ η Βικτόρια", μεταφέρει πηγή του περιοδικού "Now" τονίζοντας ότι στην ουσία ο λόγος για τον οποίο οι δύο γυναίκες απομακρύνθηκαν είναι οι βαριές οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Στο μεταξύ, η Βικτόρια, λέγεται ότι ετοιμάζεται να μετακομίσει από το Λος Άντζελες, όμως ακόμη ο επόμενος προορισμός της πολυμελούς οικογένειάς της είναι άγνωστος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ντέιβιντ παίζει το τελευταίο του παιχνίδι με τους Γκάλαξι και το επόμενο κεφάλαιο αναμένεται...

Ζωή Κίττα