Σοκ: Ο Παντελίδης νιώθει... ευάλωτη!

23.11.2012
Εδώ μέσα γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορα και φωτιά θα πέσει να μας κάψει. Και μόνο να μην πάρει χαμπάρι το θέμα η Ελένη Λουκά, διότι μαύρο φίδι που θα φάει τον Παντελή τον Παντελίδη.

Ο αοιδός, που τον τελευταίο καιρό κάνει τρελό σουξέ με άσματα όπως «Δεν ταιριάζετε σου λέω» επανέρχεται με νέα δουλειά, που όμως ένα σάλο θα τον προκαλέσει.

Γιατί, ο Παντελής ο Παντελίδης στο νέο ψυχοπονιάρικο άσμα άδει γυναικείους στίχους!!! «Από πού ν’ αρχίσω. Νοιώθω πιο ευάλωτη από ποτέ, δεν θα σου δακρύσω κι ούτε είμαι ίδια όπως κάποτε…» λέει ο στίχος και μπορείς να φανταστείς πώς νιώθει ο ακροατής όταν ακούει αντρική φωνή να λέει ότι νιώθει «ευάλωτη». Αν, δε, οπτικοποιηθεί το άσμα, φαντάσου το τρελό το γέλιο που θα πέσει, όταν θα βλέπεις ένα ντερέκι με μούσι να είναι... ευάλωτη!

Όπως ακούσαμε στην Μεσημεριανή Μελέτη, έχει γίνει χαμός στο Διαδίκτυο και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν, αφού οι περισσότεροι αντιδρούν. Υπάρχουν κι εκείνοι που τον υποστηρίζουν. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες φήμες, που λένε ότι το τραγούδι αυτό ο Παντελίδης το προόριζε για την Πάολα, αλλά εκείνη τελικά δεν το πήρε.