Σύζυγος παρουσιάστριας κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

26.11.2012
Το δικό της οικογενειακό δράμα φαίνεται ότι ζει πασίγνωστη παρουσιάστρια ειδήσεων, αφού ο σύζυγος της, φαρμακοποιός στο επάγγελμα,

κατηγορείται για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών μέσω διαδικτύου! Μάλιστα, έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 10 χρόνια φυλάκισης, αφού τον βαραίνει η κατηγορία ότι με συνάδελφο του, ανιψιά ανώτατου δικαστικού, προμήθευσαν τον κατηγορούμενο Ι.Γ. ναρκωτικές ουσίες σε μορφή χαπιών και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες, μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, "News" η δημοσιογράφος περιμένει με αγωνία την ημέρα της εκδίκασης της έφεσης που έχει ασκήσει ο σύζυγος της. Όσο πλησιάζει η ημέρα της δίκης τόσο μεγαλώνει ο εφιάλτης της μην τυχόν και μπει ο άνθρωπος της στη φυλακή.

Ωστόσο, η αγωνία της όλο και παρατείνεται, αφού η διεξαγωγή της δίκης αναβλήθηκε λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων στο χώρο της Δικαιοσύνης. Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έχει περάσει το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να δώσει κατάθεση, ενώ διαβάζουμε ότι είχε μεταμφιεστεί, φορώντας περούκα και αλλάζοντας το μακιγιάζ της, προκειμένου να μην την αναγνωρίσουν οι συνάδελφοι της που καλύπτουν το δικαστικό ρεπορτάζ.

Όσο για την πασίγνωστη παρουσιάστρια ειδήσεων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρουσιάζει εδώ και χρόνια σταθερά δελτία ειδήσεων σε γνωστό κι έγκυρο τηλεοπτικό μέσο.