Πίπα, η... αμαρτωλή της χρονιάς!

28.11.2012
Ακόμη ένας "βαρύς" τίτλος στη συλλογή της μικρής αδελφής της δούκισσας του Κέιμπριτζ (duchess of Cambridge).

Το 2011 έστεψε –ουκ ολίγες φορές- την Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) "Τα οπίσθια της χρονιάς". Φέτος, οι όχι και τόσο λατρεμένοι θαυμαστές της την έχρισαν "Αμαρτωλή της χρονιάς".

Η 27χρονη αδελφή της Κέιτ (Kate) βρίσκεται στη λίστα με αντίστοιχους "κοινωνικούς παραβάτες" όπως ο πρωταθλητής ποδηλασίας Λανς Άρμστρονγκ (Lance Armstrong) και μερικοί ριάλιτι σταρς της Βρετανίας.

Η… τιμή δίνεται στη σκηνή της Αγγλικής Εθνικής Όπερας (English National Opera – ENO) μέσα από την ιαπωνική όπερα Μικάντο που ανεβαίνει από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. (Για περισσότερες πληροφορίες κλίκαρε εδώ).

Συγκεκριμένα ο στίχος που αναφέρεται στη Μίντλετον έχει ως εξής: "Και η αδελφή της δούκισσας που έβγαλε ένα νέο βιβλίο/δεν πούλησε πολύ αλλά το οπισθόφυλλό του αξίζει μια ματιά", με τις αναφορές τόσο στο ναυάγιο των πωλήσεων του βιβλίου της Πίπα όσο και στα διάσημα οπίσθιά της σαφέστατες.

Το πόνημα της Πίπα Μίντλετον με τίτλο "Celebrate" πάτωσε στις πωλήσεις παρά την παχυλή προκαταβολή των £400.000 που λέγεται ότι πήρε από τους εκδότες η συγγραφέας.

Ζωή Κίττα