Τζέσικα Σίμπσον: Στεφάνι πριν από τη δεύτερη γέννα

30.11.2012
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της ξαφνικής εγκυμοσύνης της διάσημης ηθοποιού/τραγουδίστριας/σχεδιάστριας, η οποία όμως θέλει να βάλει τα πράγματα σε… σειρά!

Μόλις επτά μήνες μετά τη γέννηση της κορούλας της και αμέσως μόλις έκανε συγκλονιστικές εμφανίσεις σχεδόν όπως ήταν χωρίς τα 20 –και πλέον- κιλά που είχε πάρει κατά την εγκυμοσύνη, οι φήμες θέλουν την Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) πάλι έγκυο.

Φαίνεται όμως πως παρά το ξαφνικό του πράγματος –που έπιασε και την ίδια την 32χρονη σταρ εξ απήνης- η Σίμπσον βρήκε την ψυχραιμία να θέσει σωστά τις προτεραιότητές της.

Υπάρχει μια σημαντική εκκρεμότητα την οποία η Τζέσικα θέλει να "τακτοποιήσει" όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μεταφέρουν πηγές του RadarOnline, καθώς, ως γνωστόν, το ζευγάρι παραμένει αστεφάνωτο.

Η Σίμπσον και ο αρραβωνιαστικός της, Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson) λέγεται ότι επρόκειτο να παντρευτούν τον Δεκέμβριο, όμως ο γάμος αναβλήθηκε αφενός γιατί οι γονείς της Τζέσικα αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο (!) αφετέρου παντρεύεται η καλύτερή της φίλη.

Έτσι, η ξανθιά καλλονή ελπίζει να βάλει την κουλούρα στις αρχές του νέου έτους. "Μάρτιος ή Απρίλιος είναι οι δύο επικρατέστεροι μήνες για τον γάμο", μεταφέρει πηγή.

Στο μεταξύ, και ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η εγκυμοσύνη, δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς για τη στάση που πρόκειται να κρατήσουν τα κέντρα Weight Watchers που έδωσαν μια περιουσία για να αδυνατίσουν την Τζέσικα Σίμπσον.

Ζ. Κ.