Αίσιο τέλος για το δράμα της Σούρι!

30.11.2012
Τι της έλαχε της καημένης της 6χρονης στα καλά καθούμενα! Ευτυχώς όμως η τελευταία "τραγική εξέλιξη" στη ζωή της μικρής έληξε… ένδοξα.

Μετά τις διάφορες κουβέρτες που από μικρή δεν αποχωριζόταν ποτέ, η Σούρι Κρουζ (Suri Cruise) έχει τώρα πια μια άλλη –αλλά το ίδιο μεγάλη- αδυναμία.

Η μοναχοκόρη του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και της Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) δεν κάνει βήμα χωρίς το αγαπημένο της καλημοπαραδαλάκι. Πρόκειται για το λούτρινο με το κωδικό όνομα "Little G" της εταιρείας "Little Giraffe" –από όπου παρεμπιπτόντως ήταν και όλες οι κουβέρτες φετίχ της μικρής- το οποίο μπορείτε να αγοράσετε κι εσείς κλικάροντας εδώ.

Σκεφτείτε λοιπόν τι έπαθε όταν βγαίνοντας από το αυτοκίνητο χθες το απόγευμα –κάπου στη Νέα Υόρκη- για να πάει βολτίτσα με τη μαμά και τη γιαγιά της, συνειδητοποίησε ότι είχε αφήσει το "λατρεμένο" της μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, σήμανε συναγερμός και το ζωάκι έφτασε πολύ γρήγορα στην αγκαλιά της Σούρι, η οποία μόνο τότε κατάφερε να ηρεμήσει.

Κατά τα άλλα, ύστερα από ολόκληρους μήνες που είχε να τον δει, η Σούρι πέρασε τις γιορτές των Ευχαριστιών με τον μπαμπά της στο Λονδίνο και λέγεται ότι θα τον ξαναεπισκεφτεί για μερικές μέρες τα Χριστούγεννα.

Ζωή Κίττα