Ώρα μηδέν για τον γάμο των Μπραντζελίνα

07.12.2012
Μια "μικρή" αποκάλυψη που έγινε πρόσφατα ήταν αρκετή για να κάνει τις φήμες γύρω από τον πολυαναμενόμενο γάμο των Μπραντζελίνα να οργιάσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "In Touch" ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) "παντρεύονται από μέρα σε μέρα".

Αφορμή για τις τελευταίες φήμες που έχουν πάρει μεγάλη έκταση είναι οι πληροφορίες του περιοδικού που θέλουν έναν στυλίστα –το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό- να έχει παραλάβει μόλις τις βέρες του ζευγαριού από το κοσμηματοπωλείο του Νιλ Λέιν (Neil Lane) και να τις έχει παραδώσει στο σπίτι του διάσημου ζεύγους.

Από τη μία οι βέρες, από την άλλη τα πρόσφατα σχόλια του 49χρονου σταρ ότι "ο γάμος δεν αργεί" και ότι "τον περιμένουν και εκείνοι πια πως και πως", οδηγούν στο εύλογο συμπέρασμα ότι ο χρόνος πια μετρά όντως αντίστροφα για μια τελετή, όμως, που θα είναι πολύ κλειστή.

"Απλή τελετή μόνο με την οικογένεια" αποκάλυψε ο Μπραντ Πιτ ότι έχουν ετοιμάσει με την αγαπημένη του και φαίνεται ότι επισήμως το ευτυχές γεγονός θα γίνει γνωστό μόνο μετά την πραγματοποίησή του. Αντε… με το καλό…

Ζ. Κ.