Θρήνος: Μπικίνι τέλος για τη Μέγκαν Φοξ!

07.12.2012
Αυτή είναι μια είδηση που θα στεναχωρήσει τους απανταχού θαυμαστές της σέξι ηθοποιού, όμως εκείνη δηλώνει ανένδοτη. Τέρμα τα γυμνά.

Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) έγινε διάσημη κυρίως για τις προκλητικές φωτογραφήσεις της, αλλά φαίνεται ότι από τη στιγμή που έγινε μανούλα, αναθεώρησε πολλά, μεταξύ των οποίων και τα γυμνά της.

"Όταν κάνεις παιδί αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεσαι γενικότερα. Από τώρα και στο εξής θα είμαι πιο προσεκτική στο πώς επιλέγω ταινίες. Ήδη σκέφτομαι τη στιγμή που ο γιος μου θα πάει σχολείο, οι φίλοι του θα του δείχνουν φωτογραφίες μου με μπικίνι και εκείνος θα τρελαίνεται", εξήγησε μιλώντας στην εφημερίδα "The Mirror" η 26χρονη σταρ προσθέτοντας ότι αυτή η σκέψη και μόνο θα την απέτρεπε να πάρει μερικές από τις αποφάσεις που έχει πάρει στο παρελθόν.

Η Μέγκαν έφερε στον κόσμο τον Νόα (Noah), καρπό που έρωτά της με τον σύζυγό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green) πριν από δύο μήνες.

Πάντως, μέχρι να εφαρμόσει την απόφασή της η Μέγκαν οι θαυμαστές της μπορούν να τη δουν με τα εσώρουχά της –ακόμη μια φορά- στην ταινία "This is 40" που αναμένεται το 2013 και στην Ελλάδα. (Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Ζ. Κ.