Γέννησε η καλομοίρα. Ποιος έλειπε από δίπλα της;

17.12.2012
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Καλομοίρα από τα ξημερώματα του Σαββάτου. Κι αυτό, διότι έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της, Δημήτρη και Νίκο.

Αν και τα δίδυμα ήταν να γεννηθούν μετά τις γιορτές, αιφνιδίασαν τους πάντες και ήρθαν νωρίτερα. Ανάμεσα σε αυτούς που αιφνιδιάστηκαν ήταν και η μητέρα της Καλομοίρας, η οποία δεν κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό της κόρης της.

Η Ελένη Σαράντη ζει στη Νέα Υόρκη, ενώ η Καλομοίρα στο Μίσιγκαν κι έτσι όχι μόνο δεν μπόρεσε να είναι παρούσα στον τοκετό (όπως ήθελαν), αλλά δε κατάφερε να βρει εισιτήριο τις επόμενες μέρες. Αν και στενοχωρήθηκε πολύ από την εξέλιξη αυτή, η Καλομοίρα την καθησύχασε. Από το πλευρό της, όμως, δεν έφυγε λεπτό ο σύζυγος της, Γιώργος ο οποίος ήταν μέσα στον τοκετό. Εξάλλου, η Καλομοίρα γέννησε φυσιολογικά.

Μαμά και αγόρια χαίρουν άκρας υγείας, αλλά τα μωρά θα παραμείνουν λίγες μέρες στο νοσοκομείο, αφού γεννήθηκαν πρόωρα. Η Καλομοίρα την επόμενη κιόλας μέρα ευχαρίστησε μέσω Twitter τους φίλους της, οι οποίοι δε σταμάτησαν να στέλνουν ευχές για εκείνη και τα δίδυμα της.

"Ευχαριστώ όλους σας για τα γλυκά λόγια! Ο Γιώργος κι εγώ είμαστε συγκλονισμένοι με τους δυο γιους μας! Χθες ήταν η ωραιότερη μέρα της ζωής μου" έγραψε χαρακτηριστικά.

Να της ζήσουν...