Έπιασαν τη σπείρα που λήστεψε τον Πάριο

17.12.2012
Ευχάριστα ήταν τα νέα που ήρθαν για τον Γιάννη Πάριο από τις αστυνομικές αρχές, αφού εξαρθρώθηκε η σπείρα κακοποιών από την οποία είχε πέσει θύμα ληστείας πριν λίγο καιρό.

Για την ακρίβεια, θύμα ληστείας της σπείρας είχε πέσει στενός συνεργάτης του τραγουδιστή, ο οποίος μετέφερε την αμοιβή του Πάριου από συναυλία που είχε δώσει στα Γιάννενα. Τα μέλη της σπείρας ακολούθησαν τον συνεργάτη του τραγουδιστή από τα Γιάννενα, μέχρι την Γλυφάδα, οπότε κι επιβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του.

Τότε, του επιτέθηκαν και με γροθιές και κλωτσιές του απέσπασαν τον χαρτοφύλακα που περιείχε την αμοιβή του Πάριου και ανερχόταν σε χιλιάδες ευρώ. Όπως διαβάζουμε, η συγκεκριμένη σπείρα, αποτελείται από άτομα ηλικίας, 22 ,28 και 24 ετών, ενώ αναζητούνται αλλά τρία και είναι όλοι τους τσιγγάνοι. Και αυτή φαίνεται ότι δεν είναι η μόνη ληστεία που έχουν διαπράξει.

Η δράση της είναι πανελλαδική και με ορμητήριο την Βέροια, που είναι τόπος καταγωγής τους, μετέβαιναν με τα αυτοκίνητά τους σε διάφορες πόλεις, όπου εντόπιζαν άτομα που μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά ή κοσμήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.