Κρουζ: Τα δώρα-υπερπαραγωγή για τη Σούρι

20.12.2012
Γιορτές με την κόρη του θα κάνει ο 50χρονος σταρ και φαίνεται ότι έχει βαλθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του για να την ευχαριστήσει.

Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) θέλει να κάνει τα πρώτα Χριστούγεννα της Σούρι (Suri) μετά το διαζύγιό του από την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) πολύ ξεχωριστά. Και φυσικά ξεκινά από τα δώρα που θέλει να είναι "τέλεια".

Έτσι, ανάμεσα στα άπειρα παιχνίδια που το 6χρονο κοριτσάκι θα πάρει στις γιορτές, πληροφορίες θέλουν να βρίσκει και ένα αληθινό πόνυ!

Και επειδή το ζωντανό θέλει και τον ανάλογο χώρο για να ζήσει, ο Τομ αγόρασε ένα καινούριο σπίτι αξίας $13,5 εκατομμυρίων όπου υπάρχουν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις για να φιλοξενηθεί κατάλληλα το πόνυ. Ναι, ναι, πολύ καλά διαβάσατε...

"Προφανώς το αλογάκι δεν χωράει στο διαμέρισμα της Κέιτ, οπότε ο Τομ δεν είχε άλλη λύση. Άσε που από τότε που η Χολμς μετακόμισε από το οικογενειακό σπίτι του Λος Άντζελες, ετέθη και ζήτημα παιχνιδιών και παιδότοπου. Που θα παίζει η Σούρι όταν είναι με τον μπαμπά που της πήραν όλα τα παιχνίδια;", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Grazia", τονίζοντας ότι ο Κρουζ δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα λιγότερο για την πριγκιπέσσα του που πάντα παίρνει το καλύτερο.

Ζ. Κ.