Η Τζέσικα Σίμπσον επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη

27.12.2012
Οι "κακές γλώσσες" το λένε εδώ και καιρό, όμως τώρα δεν χωρά καμία αμφιβολία.


Επτά μήνες μετά τη γέννηση της κορούλας της, η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) επιβεβαίωσε ότι είναι ξανά έγκυος.

Και μάλιστα το έκανε με πολύ γλυκό τρόπο, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ποστάροντας μια φωτογραφία της 7 μηνών Μάξουελ (Maxwell) μπροστά από τις λέξεις "μεγάλη αδελφούλα" σκαλισμένες στο χώμα, η 32χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

"Καλά Χριστούγεννα από τη δική μου οικογένεια στη δική σας", έγραψε στη συνέχεια η Σίμπσον η οποία μόλις έχασε 30 κιλά ως μέρος της $4 εκατομμυρίων συμφωνίας της με τους Weight Watchers, μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Μάλιστα, και παρόλο που οι κακές γλώσσες ήθελαν τα αφεντικά των χορηγών έξαλλα με τα νέα, η αλήθεια είναι ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, το διάσημο ινστιτούτο έστειλε μήνυμα συγχαρητηρίων στην πρωταγωνίστρια της τελευταίας τους καμπάνιας, μαζί με τις ευχές για ό,τι καλύτερο.

Στο μεταξύ, η χρονική στιγμή για την χαρμόσυνη ανακοίνωση μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς συνέβη αμέσως μετά την επίσημη προβολή του δεύτερου -και τελευταίου- σποτ που είχε την υποχρέωση να φέρει εις πέρας η Τζέσικα ευχαριστώντας τους Weight Watchers για τη βοήθειά τους να χάσει τα 30 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώνει και μέσω αυτής της διαφήμησης τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το συγκεκριμένο σποτ

Πάντως, μπορεί το δεύτερο παιδάκι της Τζέσικα Σίμπσον να είναι ήδη στον δρόμο, όμως κουβέντα για γάμο ακόμη δεν ακούμε. Πότε άραγε θα το πάρει το κορίτσι ο αρραβωνιαστικός της, Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson);

Πάντως, τα νέα θέλουν τη Σίμπσον να συνεχίζει να είναι το πρόσωπο των Weight Watchers σε όλη τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης.

Ζ. Κ.