"Η Lady Gaga με ανάγκαζε να κοιμάμαι μαζί της"

04.02.2013
Στα δικαστήρια τρέχει την εκκεντρική σταρ πρώην βοηθός της, η οποία την κατηγορεί για "σημεία και τέρατα".

Η Τζένιφερ Ο'Νιλ (Jennifer O’Neill) κατέθεσε μήνυση ύψους £225.000 εναντίον της Lady Gaga, κατηγορώντας τη για "απλήρωτες υπερορίες", ενώ υποστηρίζει ότι ως αφεντικό της, η σταρ απαιτούσε από εκείνη να κοιμάται μαζί της τα βράδια κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Monster's Ball το 2010.

"Αντίθετα με όλους τους άλλους στις περιοδεία, εγώ δεν είχα δικό μου δωμάτιο. Κανείς δεν με ρώτησε ποτέ αν ήθελα. Δεν είχα δικό μου χώρο ούτε χρόνο", υποστηρίζει στην κατηγορία της η Ο'Νιλ ενώ πουθενά δεν αφήνει να εννοηθεί ότι είχε σεξ με την εργοδότριά της.

"Ήμουν στο πλάι της στην κυριολεξία 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα", υποστήριξε η γυναίκα στην κατάθεσή της, τονίζοντας ότι αυτό συμπεριελάμβανε και τον ύπνο στο ίδιο κρεβάτι καθώς "η Lady Gaga δεν ήθελε να κοιμάται μόνη".

Πάντως, όταν ρωτήθηκε αν η λεπτομέρεια αυτή ήταν ξεκάθαρη "προϋπόθεση εργασίας" εκείνη απάντησε ότι "ένιωθε πως ήταν" τονίζοντας πως όταν δεν την έβρισκε στο τηλέφωνο η Gaga γινόταν έξαλλη και της ζητούσε τα ρέστα.

"Δεν με άφηνε να κάνω ρούπι. Όλο ζητούσε κάτι. 'Φέρε μου το κομπιούτερ, θέλω τσάι, μπορείς να μου φέρεις το τηλέφωνο, τελείωσε η μπαταρία μου, θέλω ένα ταμπόν, τράβα το καζανάκι'" και άλλα τέτοια, αποκάλυψε η Ο'Νιλ συμπληρώνοντας ότι ακόμη και μέσα στη νύχτα "την ξυπνούσε για να αλλάξει το DVD που είχε μόλις τελειώσει ή το είχε βαρεθεί και φυσικά δεν μπορούσε να σηκωθεί να το κάνει μόνη της".

Λίγο αργότερα βέβαια, η Τζένιφερ πήρε την απάντησή της από την ίδια τη Gaga, η οποία μέσω Τwitter εξέφρασε την απογοήτευσή της, εξηγώντας ότι "εκεί που γράφει 'προσωπική βοηθός', γράψτε 'η καλύτερή μου φίλη στη Νέα Υόρκη από τα 19 μου'".

Η Ο' Νιλ κατηγορεί τη σταρ ότι στους 13 μήνες που ήταν στη δούλεψή της, κατέγραψε 7.168 ώρες υπερωρίας που αντιστοιχούν σε $380.000, ενώ από την πλευρά της η Lady Gaga χαρακτηρίζει το θέμα "γελοίο στο πλαίσιο της προσπάθειας της 'φίλης' της να βγάλει χρήματα".