Πώρωση το Master Chef!

12.02.2013
Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά στο «ΤV Εθνος» για τις κριτικές στον διαγωνισμό μαγειρικής και μπαίνει σε ρόλο... κριτή για τους παίκτες του «Dancing». Από τη Νανσυ νικολαϊδου

Τώρα που το «Master Chef» έχει φτάσει στα μέσα της διαδρομής του, είσαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα;

Η εικόνα του «Master Chef» που βγαίνει στον αέρα όντως με ικανοποιεί. Παρουσιάζει μια αισθητική και ένα επίπεδο, μια εικόνα που δεν σου δημιουργεί αμηχανία ούτε σε κάνει να ντρέπεσαι που είπες το «ναι» σε αυτήν τη δουλειά.

Είσαι ικανοποιημένη με τον ευατό σου;

Να σου πω ότι έχω μείνει ικανοποιημένη είναι κάτι δύσκολο, γιατί ποτέ δεν συνηθίζω να το κάνω. Είμαι αυστηρός κριτής και συνήθως... αυτομαστιγώνομαι (γέλια). Ομως, σαφέστατα και παρουσιάζω μια πιο δουλεμένη και εξελιγμένη εικόνα τώρα που έχουν περάσει τα πρώτα επεισόδια. Εχω εξοικειωθεί με τον χώρο και με όλους τους συντελεστές και νομίζω πως αυτό το αντιλαμβάνεται και ο τηλεθεατής ...και χαίρομαι γι’ αυτό.

Πολλοί είπαν πως δεν προκάλεσες αίσθηση λόγω ιδιαίτερα χαμηλών τόνων...

Δεν ξέρω αν κινήθηκα σε χαμηλούς τόνους. Αυτό που ξέρω είναι πως κινήθηκα σύμφωνα με τον τρόπο που ήθελε το κανάλι και οι συντελεστές του παιχνιδιού. Δεν μπήκα στο πλατό και άρχισα να κάνω του κεφαλιού μου. Το «Master Chef» είναι ένα συγκεκριμένο κι εξειδικευμένο φορμά, και επαναλαμβανόμενο, που δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια δημιουργίας.

Πιστεύεις πως έχει αποκτήσει την τηλεοπτική φόρα που θα έπρεπε;

Πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός θα αναπτύσσει και ακόμα μεγαλύτερη γιατί τώρα έχει αρχίσει ο άλλος να κολλά μαζί του, έχει γνωρίσει τους παίκτες, έχουν ξεκινήσει οι αποχωρήσεις και γενικότερα υπάρχει μία... πώρωση.

Μάλλον παρακολουθείς «Dancing». Θα μας δώσεις τις προβλέψεις σου;

Εκτιμώ πως θα είναι ο τελικός των φαβορί. Αφού η Ντορέττα και ο Ηλίας ήταν από την πρώτη στιγμή οι καλύτεροι. Ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά... Γι’ αυτό και δεν είχαμε και μεγάλες εκπλήξεις.

Οι... μικρές εκπλήξεις ποιες ήταν για σένα;

Το γεγονός ότι ο Νίκος Αναδιώτης είχε τόσο μεγάλη πρόοδο που τα κατάφερε και έμεινε μέχρι τέλους. Εκπληξη ήταν επίσης και η απίστευτη πρόοδος της Νάργες, η οποία εξολόθρευσε όλους όσοι βρέθηκαν δίπλα της υποψήφιοι προς αποχώρηση,.

Πώς σου φάνηκε η εμφάνιση του Μύρωνα Στρατή;

Μια χαρά! Το ότι συμμετείχε και τόλμησε να χορέψει και λίγο ήταν γι’ αυτόν μεγάλο βήμα. Μέχρι πέρσι στη σκηνή δεν άφηνε καν την κιθάρα του από το χέρι! ...

  • INFO: Σε αναμονή βρίσκονται τόσο η Μαρία όσο και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές του «Master Chef». Περιμένουν να μπουν, το αργότερο μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα, στο πλατό για να κάνουν τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού όπου θα αναδειχθεί ο δεύτερος Ελληνας Master Chef.