Οι Κίμυε προκάλεσαν σκάνδαλο στο αεροδρόμιο

14.02.2013
Πληροφορίες θέλουν το διάσημο ζεύγος να προκάλεσε μέγα θέμα ασφάλειας σε διεθνές αεροδρόμιο.

Ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) και η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) επέστρεφαν από τη Βραζιλία την Τρίτη και έπρεπε να προλάβουν ενδιάμεση πτήση στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης προς το LAX του Λος Άντζελες.

Όπως μεταδίδει το TMZ, το ζεύγος έφτασε αργοπορημένο στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και προκειμένου να μην χάσουν την πτήση τους, λέγεται πως ένας υπάλληλος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Μεταφορών (Transportation Security Administration -TSA) τους έβαλε από την… πίσω πόρτα παρακάμπτοντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου.

Η έγκυος Κιμ και ο Κάνιε όντως ανέβηκαν στο αεροπλάνο για Λος Άντζελες στην ώρα τους, όμως εντός ολίγων λεπτών, ένας συνάδελφος του προηγούμενου υπαλλήλου μπήκε μέσα και τους κατέβασε αμέσως για να γίνουν τα πράγματα όπως έπρεπε.

"Ένας υπάλληλος του αεροδρομίου συνόδεψε τους δύο ταξιδιώτες σε μια ειδική αίθουσα προκειμένου να περάσουν από τον έλεγχο ασφαλείας τον οποίο νωρίτερα είχαν παρακάμψει", ενημέρωσε η υπηρεσία TSA τονίζοντας ότι οι πράξεις του απερίσκεπτου υπαλλήλου της "παραβίασαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας".

Τελικά, οι Κίμυε –όπως αποκαλείται πια το διάσημο ζεύγος χάριν συντομίας- ανέβηκαν στο αεροπλάνο και η πτήση πραγματοποιήθηκε με 50 λεπτά καθυστέρησης.

Κατά τα άλλα, το διάσημο ζεύγος περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, ενώ η Κιμ ταλαιπωρείται ακόμη από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος δεν λέει να της δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο και της ψήνει το ψάρι στα χείλη.

Ζ. Κ.