Χατζηγιάννης: Γιατί ακύρωσε συναυλία στα Σκόπια;

14.02.2013
Μετά από το σάλο που προκλήθηκε, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισε να ακυρώσει τη συναυλία του σε μεγάλο καζίνο των Σκοπίων.

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι δυσαρεστημένος αλλά κι εκνευρισμένος με όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν κυρίως σε κυπριακά μέσα και που ανέδειξαν την ιστορία ως ένα... μέγα σκάνδαλο!

Ο Χατζηγιάννης μίλησε αποκλειστικά στο Star και δήλωσε: «Οι συνεργάτες μου και το γραφείο μου συνάπτουν συμφωνίες με πολλούς χώρους σε όλο τον κόσμο σε συνεννόηση με τον διευθυντή του θεάτρου ή αντίστοιχους διοργανωτές. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει κανείς τη νομική υπόσταση της εταιρίας και ποιος συνδέετε με το χώρο που θα εμφανιστώ»,

Οι αντιδράσεις που ξέσπασαν τον έκαναν να σκεφτεί ξανά την αρχική του απόφαση όπου στο τέλος ακύρωσε την εμφάνιση του. «Δεκάδες Έλληνες καλλιτέχνες τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί στο συγκεκριμένο χώρο. Αμφισβήτησε κανείς το εθνικό τους φρόνιμα ή τον πατριωτικό τους ζήλο; Εξάλλου χρόνια τώρα η μουσική ταξιδεύει παντού. Γεφυρώνει και φέρνει τους ανθρώπους κοντά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με εκείνους που αμφισβήτησαν τον πατριωτισμό του.

«Επειδή προς μεγάλη μας έκπληξη σήμερα ακούγονται και γράφονται πολλά, έχουμε αποφασίσει να ακυρώσουμε την παράσταση στον συγκεκριμένο χώρο. Είναι γεγονός όμως ότι το συγκεκριμένο γεγονός σχετίζεται με την κορύφωση της προεκλογικής περιόδου στην Κύπρο και μια τέτοια επιφανειακή, ευτελής προσέγγιση του θέματος εξυπηρετεί μόνο πολιτικά παιχνίδια. Για οποιονδήποτε όμως αμφισβητεί την ευαισθησία μου, την προσήλωση και την αφοσίωσή μου στα εθνικά θέματα, είτε Ελλάδας, είτε Κύπρου, ας σκεφτεί λίγο από πού κατάγομαι και από πού έρχομαι».