Διάσημη παρουσιάστρια έκανε σαματά στο αεροδρόμιο

14.02.2013
Ένα απίστευτο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια πασίγνωστη κυρία της τηλεόρασης εκτυλίχθηκε πριν λίγες μέρες στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Η εν λόγω κυρία, που έχει μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία και είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα της τιβί, τα έκανε άνω κάτω κατά την επιστροφή της στην Αθήνα. Η τηλεπερσόνα, σύμφωνα με το showtime-cy, είχε βαλίτσες που ξεπερνούσαν το όριο (τα 15 κιλά παραπάνω) και οι υπάλληλοι όπως ήταν επόμενο της ζήτησαν να πληρώσει τη διαφορά.

Και τότε ήταν που έγινε η «έκρηξη» της, έχοντας μία έντονη λογομαχία μεταξύ της ίδιας και της κυρίας του check in. Γιατί βλέπεις, η τιμή δεν της άρεσε γι αυτό κι άρχισε να ωρύεται μπροστά σε όλο το προσωπικό της εταιρείας. Και για να καταλάβεις ότι η τιμή «άγγιξε» την... τσιγκουνιά της άνοιξε κάποιες βαλίτσες και άρχισε να βγάζει μέχρι και το κυπριακό χαλούμι για να μειωθεί το βάρος και να μη πληρώσει τα έξτρα κιλά.

Τελικά, το απίστευτο επεισόδιο έλαβε τέλος όταν ένας αστυνομικός έσπευσε να δει τι συμβαίνει. Προφανώς, η διάσημη παρουσιάστρια τρόμαξε στη θέα του... ένστολου κι έτσι έβαλε το χέρι της στην τσέπη