Πιτ προς Τζολί: Αγάπη... βρωμάει η ανάσα σου!

15.02.2013
Το διάσημο ζεύγος παραμένει μαζί και ερωτευμένο, ωστόσο φήμες τους θέλουν να γιόρτασαν τον χθεσινό Βαλεντίνο με κάπως "ανορθόδοξα" δώρα.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) δεν πήρε φέτος στο κορίτσι του λουλούδια για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Ο 49χρονος σταρ προτίμησε να χαρίσει στην Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) μέντες για φρέσκια αναπνοή, προφανώς για να συνεχίσει μια πλάκα που κάνουν μεταξύ τους εδώ και χρόνια.

Το διάσημο ζεύγος είναι σταθερά μαζί από το 2005, μεγαλώνουν με αγάπη τα έξι παιδιά τους, αρραβωνιάστηκαν και ο γάμος τους αναμένεται με αγωνία.

Όπως μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "UsWeekly", ο Μπραντ λατρεύει να κάνει πλάκα στην Αντζελίνα και ένα από τα αγαπημένα του αστεία είναι να την κοροϊδεύει για την άσχημη αναπνοή της.

"Γι' αυτό και της έκανε αυτό το δώρο-φάρσα. Για πλάκα", αποκαλύπτουν οι πηγές συμπληρώνοντας όμως ότι "σίγουρα θα της πάρει και κάτι πιο σοβαρό".

Κατά τα άλλα, ο πολυαναμενόμενος γάμος των Μπραντζελίνα λέγεται ότι θα γίνει τον Μάιο καθώς οι μελλόνυμφοι φέρονται να έχουν ζητήσει από φίλους και γνωστούς "να κρατήσουν ελεύθερη την τελευταία εβδομάδα του μήνα".

Η γιορτή λέγεται ότι θα γίνει στον πύργο του ζεύγους στη Νότια Γαλλία, όπου οι εργασίες ανακαίνισης ολοκληρώθηκαν.

Την ίδια στιγμή, φήμες θέλουν τον Πιτ και τη Τζολί να γίνονται σύντομα και οινοποιοί καθώς φαίνεται ότι ετοιμάζονται να εμφιαλώσουν κρασί της δικής τους παραγωγής. Το όνομα της ετικέτας, ωστόσο παραμένει ακόμη άγνωστο.

Ζ.Κ.