Τζέμα Άρτερτον: "Του έριξα γροθιά γιατί με χούφτωσε"

15.02.2013
Το πρώην κορίτσι του Μποντ ξέρει πολεμικές τέχνες. Και, όπως φαίνεται, τις χρησιμοποιεί εκεί που χρειάζεται.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον Γκράχαμ Νόρτον (Graham Norton) του BBC1, η Τζέμα Άρτερτον (Gemma Arterton) αποκάλυψε μια τραυματική εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε πρόσφατα και το πώς την αντιμετώπισε.

"Ήμουν σε έναν δωμάτιο με μηχανήματα ATM και είδα και έναν αλήτη που στεκόταν σε κάποια γωνία. Με κοίταζε συνέχεια και κάποια στιγμή μου χούφτωσε τον κώλο πολύ δυνατά. Γύρισα αμέσως και του έχωσα κανονικότατη μπουνιά στη μούρη", αποκάλυψε η 27χρονη ηθοποιός συμπληρώνοντας ότι αμέσως μετά έφυγε γρήγορα γρήγορα ευγνωμονώντας που εκείνος δεν της ανταπέδωσε το χτύπημα.

Όσο για την τεχνική; Αυτή την έμαθε η Τζέμα στα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας με τίτλο "Χάνσελ και Γκρέτελ", όπου, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, πέφτει πολύ… ξύλο.

"Πάντα ήθελα να δέρνω ανθρώπους και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δέχτηκα τον ρόλο αυτό", αποκαλύπτει η Άρτερτον, η οποία παρεμπιπτόντως πρόσφατα χώρισε από τον μόλις δύο χρόνων σύζυγό της, ιταλό επιχειρηματία, Στέφανο Κατέλι (Stefano Catelli), ενώ οι φήμες την ήθελαν να "σαλιαρίζει" με τον Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper).

Ζ.Κ.