Ξανά μπαμπάς ο Χιου Γκραντ -με την ίδια μαμά!

17.02.2013
Όπως και την πρώτη φορά, χωρίς να το πάρει είδηση κανείς, ο διάσημος βρετανός γόης του κινηματογράφου έγινε ξανά μπαμπάς.

Η είδηση ότι ο Χιου Γκραντ (Hugh Grant) είχε καλοσωρίσει μια κορούλα το 2011 είχε προκαλέσει σάλο ενώ στη συνέχεια ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για εκείνη, ενώ ο εκπρόσωπός του είχε ξεκαθαρίσει ότι παρόλο που οι μεταξύ τους σχέσεις είναι άψογες, εκείνος και η μαμά της μικρής κινέζα ηθοποιός και μοντέλο Τίνγκλαν Χονγκ (Tinglan Hong) δεν είναι μαζί. Μάλιστα...

Ο 52χρονος σταρ δεν είχε αφήσει να εννοηθεί ο δεσμός του μ ε την Τινγκλαν συνεχιζόταν. Όμως να που δύο χρόνια μετά η μικρή Ταμπίθα έχει έναν αδελφούλη. Και την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο περήφανος "χαζομπαμπάς" επαινώντας ιδιαίτερα την "υπέροχη μαμά τους".

"Για να απαντήσω σε μερικές φυλλάδες. Είμαι ενθουσιασμένος που η κόρη μου τώρα έχει έναν αδελφούλη. Τους λατρεύω και τους δύο σε παράφορο βαθμό. Έχουν μια υπέροχη μαμά", έγραψε στο Twitter του ο Γκραντ για να διευκρινίσει αμέσως μετά με άλλο ποστ ότι "για να μην αφήσω αμφιβολίες. Ναι, είμαι ο Μπαμπάς".

Η μαμά των παιδιών είναι 19 χρόνια νεότερη από τον Χιου και παρότι δεν κατάφερε να κάνει τον πιο διάσημο εργένη του Χόλιγουντ να φορέσει την κουλούρα, φαίνεται ότι του έδωσε τον καλύτερο ρόλο της ζωής του. Αυτό του πατέρα.

Ο Χιου Γκραντ υπήρξε ζευγάρι επί 13 χρόνια με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elisabeth Hurley) ενώ σύντροφός του υπήρξε επίσης και η πλούσια κληρονόμος Τζεμίμα Χάν (Jemima Khan).

Οι σχέσεις του με τη Χάρλεϊ παραμένουν στενές καθώς εκείνος είναι νονός του γιου της ενώ λέγεται ότι η Ελίζαμπεθ είχε ουσιαστικό ρόλο στη βάπτιση της Ταμπίθα. Να του ζήσει ο γιος!

Ζ. Κ.