Ο ποπός διάσημου μοντέλου πρωταγωνιστής σε κλιπ!

21.02.2013
Να χαρώ να χαρώ τον ποπό, τον ποπό. Και ο κόσμος που βλέπει το νέο βίντεο κλιπ του Claydee δεν χαίρεται έναν οποιοδήποτε ποπό

αλλά τον διάσημο και σέξι ποπό της Δήμητρας της Αλεξανδράκη. Το εκρηκτικό μοντέλο τον τελευταίο καιρό, με διάφορους τρόπους απασχολεί τη δημοσιότητα και μετά τη σύλληψη της για παραβίαση του ΚΟΚ, επιστρέφει πρωταγωνιστώντας σε βίντεο κλιπ.

Και μπορεί η όλη της παρουσία να είναι too hot, τα οπίσθια της είναι αυτά που κλέβουν την παράσταση. Κι αν διαθέτεις 45αρα πλάσμα τηλεόραση, ποιος τη χάρη σου, αφού έρχεται η συσκευή και γεμίζει με έναν... τεράστιο ποπό. Βέβαια, η Αλεξανδράκη όπως λένε οι φήμες, είχε λόγο να δώσει ρέστα με την εμφάνιση της κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλβανό τραγουδιστή, Claydee.

Βλέπεις, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δυο τους εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι, αλλά οι ίδιοι τηρούν σιγή ιχθύος. Αν ισχύει πάντως, πού θα πάει, σύντομα θα δείξει. Άλλωστε, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ του Claydee με πρωταγωνίστρια τη σούπερ σέξυ Δήμητρα Αλεξανδράκη εδώ