Μίλα Κούνις: Θέλω να γίνω μάνα

21.02.2013
Θέλει οικογένεια η διάσημη ηθοποιός και δηλώνει αποφασισμένη να θέσει τις "σωστές προτεραιότητες".

Αυτό τον καιρό η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) προωθεί την τελευταία της ταινία με τίτλο "Oz the Great and Powerful" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) ενώ έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της επόμενης, με τίτλο "The Angriest Man In Brooklyn".

Κάπου εκεί λοιπόν βρήκε χρόνο και έδωσε μια συνέντευξη στο Playboy, όπου ομολογεί ότι είναι έτοιμη να αφήσει την ηθοποιία κάποια στιγμή για να κάνει οικογένεια καθώς θέλει να είναι "παρούσα μαμά" για τα παιδιά της.

Η 29χρονη Ουκρανή σταρ παραδέχτηκε ότι το βλέπει πολύ δύσκολο να κουμαντάρεις δουλειά και οικογένεια. Οπότε επιλέγει ξεκάθαρα.

"Ρεαλιστικά μιλώντας, είναι πολύ δύσκολο. Θέλεις να έχεις ζωή ή θέλεις να κάνεις καριέρα; Μερικές φορές μπορείς να βρεις μια μέση λύση, όμως σε αυτή τη βιομηχανία είναι σπάνιο. Πρέπει να διαλέξεις: ιδιωτική ζωή ή καριέρα", υποστήριξε η Μίλα ομολογώντας ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να "το κάνει αυτό" για την υπόλοιπη ζωή της.

"Θέλω μια οικογένεια –κάποια μέρα, όχι αύριο", ξεκαθαρίζει η Κούνις, αλλά φανταζόμαστε ότι ο σύντροφός της, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) το έπιασε το υπονοούμενο.

"Θέλω να είμαι παρούσα μαμά. Και τώρα όπως δουλεύω δεν βρίσκομαι στο ίδιο μέρος για περισσότερο από δύο μήνες. Πώς να κάνεις έτσι οικογένεια;", αναρωτιέται στη συνέχεια η ηθοποιός συμπληρώνοντας ότι πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς.

Βέβαια, επειδή λατρεύει τη δουλειά που κάνει η Μίλα, δεν σκοπεύει να την εγκαταλείψει τελείως, όμως σκέφτεται να περάσει σε άλλον τομέα, όπως για παράδειγμα αυτόν της παραγωγής.

Προς το παρόν, πάντως οι φήμες θέλουν το ζεύγος Κούνις-Κούτσερ σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας να βγει επιτέλους το διαζύγιο του Άστον από την Ντέμι Μουρ και να βάλουν και εκείνοι με τη σειρά τους την κουλούρα.

Ζ. Κ.