Κωστόπουλος: "Με την Τζένη ίσως να μην ήμασταν μαζί"

21.02.2013
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος στην τελευταία του συνέντευξη, όπου μιλά και για τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού

τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν λόγω των επαγγελματικών του προβλημάτων κι εξηγεί για ποιο λόγο ίσως και να μην ήταν ακόμη παντρεμένοι. Μιλάει επίσης για την επιλογή του να παντρευτεί με την Μπαλατσινού και τι ήταν αυτό που ξεχώρισε σε αυτήν.

« Έψαχνα πολύ γι' αυτό άργησα… Έκανα πολλές δοκιμές και δεν μου έβγαινε πριν την Τζένη… Το ζευγάρι δεν κρίνεται στα καλά και στις χαρές, κρίνεται στα χοντρά τα ζόρια και επειδή εγώ εδώ και δύο χρόνια περνάω πολύ χοντρά ζόρια, εκεί κατάλαβα ότι δεν έκανα κανένα λάθος, εκεί κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός. Διότι δεν είναι ότι φαλίρισες και δεν έχεις λεφτά και θα σ' αφήσει η γυναίκα σου γι’ αυτό. Όταν πραγματικά έχεις πάθει τη ζημιά πέφτεις σε κατάθλιψη και σ' ένα σπίτι δημιουργούνται ψυχολογικές εκρήξεις. Εκεί η Τζένη είχε την αγάπη και το σθένος να προστατεύσει όλο το σύστημα. Αυτή είναι η δικιά της μαγκιά, εγώ τότε ήμουν σε καταστολή» δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Adore.

Εξηγεί επίσης πόσο σημαντική είναι η παρουσία των παιδιών και δηλώνει: «Ο συνδετικός ιστός σε μία οικογένεια είναι τα παιδιά, αλλιώς δεν χρειάζεται να είσαι όλη σου τη ζωή με κάποια, δεν γίνεται. Το να έχεις παιδιά μαζί με κάποιον σε κάνει να προσπαθείς μαζί του, να συγκινείσαι μαζί του, να αγωνιάς μαζί του. Αν δεν υπάρχουν παιδιά, είναι πιο εύκολο να βρεις κι άλλη συντροφιά. Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν έχουν παιδιά και είναι για χρόνια μαζί...Η Τζένη κι εγώ, ίσως, δεν θα ήμασταν μαζί, αν δεν ήταν τα παιδιά, μετά από 18 χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι πεθαίνει ο έρωτας και σε κρατάνε μόνο τα παιδιά… Τον αγαπάς τον άλλον πιο πολύ, μέσα στη σχέση»