Μενεγάκη - Βανδή: Πάρε παρασκήνιο της άγριας σύγκρουσης

21.02.2013
Έλα πάρε, πάρε παρασκήνιο άγριας κόντρας. Ελένη Μενεγάκη και Δέσποινα Βανδή από φίλες κολλητές έγιναν οχτρές και δε λένε ούτε «καλημέρα».

Έλα μάθε που φταίει ο Ματέο και που ο Γιώργος ο Λιάγκας! Πάρε λοιπόν θέση κι έχουμε καυτό παρασκήνιο της άγριας κόντρας των δύο γυναικών, όπως αποκαλύπτει το λατρεμένο Ciao.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του, το γυαλί ράγισε την εποχή που το Λενιώ χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο. Η Δέσποινα (καρκίνος στο ζώδιο, άρα της οικογένειας) δεν συναίνεσε ποτέ σε αυτό το χωρισμό, ενώ σου λέει το Ciao, υπήρξε ΚΑΙ ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στη φιλενάδα της, όταν άρχισαν να διαρρέουν οι πρώτες της φωτογραφίες με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Φανταζόμαστε τι ντουρβουτζάς βάρεσε το Δεσποινάκι όταν θα είδε τις επίμαχες φωτογραφίες (στο τότε περιοδικό του συζύγου της άλλης φιλενάδας, Τζένης Μπαλατσινού) της ερωτευμένης Ελένης να τρώει φρέσκο ψαράκι και να πίνει τα ουζάκια της στο πλευρό του 40αρη τότε Μαθιού.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε, εκείνη την εποχή οι δύο γυναίκες είχαν και έναν καβγά σε in εστιατόριο του Κολωνακίου, που ήταν και το αγαπημένο τους και ουκ ολίγες φορές δειπνούσαν εκεί ωσάν άλλα κορίτσια του... Sex and the city. Και αφού έγινε ο παραλληλισμός με την θρυλική σειρά, η Βανδή, σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε, στάνταρ είναι η... Σάρλοτ. Της οικογένειας, παιδί μου.

Η Ελένη σου λέει τότε έφυγε έξαλλη, ενώ την Βανδή δεν μπορούσε να τη συνεφέρει ούτε ο Ντέμης ο Νικολαϊδης. Έκτοτε, τα κορίτσια δεν είχαν σχέσεις, ώσπου το 2010, το Λενιώ κυρίως, είπε να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας. Εξάλλου, από τον καναπέ της εκπομπής της τότε είχε περάσει κόσμος και κοσμάκης που δεν είχαν καλές σχέσεις (δες Ελεονώρα Μελέτη).

Για να μη σε ζαλίζω, η Μενεγάκη την κάλεσε για την χριστουγεννιάτικη εκπομπή για να λάβει το «όχι», αφού η πρώην φιλενάδα της είχε κλείσει με τους απέναντι, τους ΣκορδαΛιάγκα. Η «καλημέρα» ξανακόπηκε και πριν λίγες μέρες αποκλείστηκε και κάθε ενδεχόμενο για να την ξαναπούν.

Η παρουσία της Βανδή σε ρόλο παρουσιάστριας στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον δεν γέμισε το μάτι της Ελένης, που αμέσως έσπευσε να εκφράσει τον προβληματισμό της, αν θα τα καταφέρει. Το Ciao, λέει ότι τον τελικό ήταν να τον παρουσιάσει η Μενεγακη, αλλά έβαλε ο Ηλίας Ψινάκης το χέρι του και προώθησε τη φιλενάδα του. Τούτο, ειδικά, μου κάνει κουλό ως σενάριο.

Πάντως, έχω να παρατηρήσω την κουλή συμπεριφορά της Ελένης, να μην πει μια καλή κουβέντα για την εμφάνιση της Βανδή, έστω για τα μάτια του κόσμου.