Τι ψώνισε η Μπρίτνεϊ από το σούπερ μάρκετ;

21.02.2013
Τις τελευταίες ώρες η λίστα με τα ψώνια της διάσημης τραγουδίστριας κάνει τον γύρο του διαδικτύου παίρνοντας διαστάσεις… "επιδημίας" -όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σαν "κοινή θνητή" η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) πήγε να ψωνίσει τα απαραίτητα από το σούπερ μάρκετ με τη λίστα στα χέρια της. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι που την ακολουθεί σε κάθε της βήμα την τσάκωσε και ύστερα από το απαραίτητο ζουμ στο χαρτάκι, μαθαίνουμε ποια ήταν τα ψώνια της.

Έχουμε και λέμε: "Τζιντζερέιλ, ντομάτες, έτοιμα σνακ για μεσημεριανό (Lunchables), χαμ, χυμό πορτοκάλι, γάλα 2%, ψωμί και κοτόπουλο".

Αυτά είχε η λίστα για τα χθεσινά ψώνια της Σπίαρς, η οποία φαίνεται ότι έχει περάσει σε μια άλλη φάση της ζωής της όπου απολαμβάνει πιο κοινά, συνηθισμένα πράγματα.

Αυτή η αλλαγή δεν γίνεται να μην συνδεθεί με κάποιον τρόπο με το νέο αμόρε της Μπρίτνεϊ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ είναι ένας μέσος άντρας που μεταξύ άλλων αγαπά το γκολφ, το οποίο φροντίζει να διδάξει και στην αγαπημένη του.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε το ζεύγος σε γήπεδο του γκολφ με τα μπαστούνια τους και όλη την εξάρτηση να επιδίδονται με πάθος στο άθλημα. Λες εκεί να βρει τελικά η 31χρονη σταρ την ηρεμία που ψάχνει τόσα χρόνια; θα δείξει.
Ζ. Κ.