Η Απέργη τρίζει τα λευκά της δόντια στους επικριτές

22.02.2013
Ανέκδοτο έχει γίνει το άσπρο δόντι ξε-ξασπρο της Θωμαϊδος Απέργη, που στη σκηνή του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον έκλεψε τις εντυπώσεις.

Γενικά, όπου εμφανίζεται η σέξι τραγουδίστρια, η κατάλευκη τεράστια οδοντοστοιχία της είναι αυτή που τραβά τα βλέμματα. Έτσι, τις τελευταίες μέρες, ειδικά στο Twitter, έχουμε δει και διαβάσει τα απίστευτα σχόλια του τύπου: «Δόντι σαν το μάρμαρο του Παρθενώνα», «Ο θηλυκός Αλέξανδρος Πετρίδης».

Ο Χάρης Βαρθακούρης μάλιστα, είχε σχολιάσει ότι του θυμίζει τον Τζιμ Κάρεϊ στην Μάσκα. Είναι η εντύπωση μου ή μου φαίνεται ότι ο υιός του Γιάννη Πάριου στο τέλος δεν θα έχει συνάδελφο του να τού μιλάει; Θυμάσαι το σκηνικό με την Δέσποινα Βανδή. Πάντως και η Θωμαϊς έχει εκνευριστεί με όσα λένε για τα δόντια της κι έτσι έστειλε την απάντηση της μέσω Facebook. Και ναι έτριξε τα δόντια της στους επικριτές.

«Ρε μάνα στείλε μια φωτογραφία από το δημοτικό να δούνε τις δοντάρες μας που είχαμε παιδιόθεν. Η οικογένειά μας έχει δοντάρες δικές μας! Και γελάμε και πολύ... Ναι! Και γελάμε αληθινά και γελάμε με την καρδιά μας! Ναι, και καμιά φορά, όσο και αν δεν το έχετε συνηθίσει, το φαίνεσθαι ταυτίζεται με το είναι!.. Γενικά».