Βαρθακούρης: Επίθεση με υπονοούμενα στον Πλούταρχο

28.02.2013
Θεματάκι με πολλούς συναδέλφους του φαίνεται ότι έχει ο γιος του Γιάννη Πάριου, Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter έχει επιτεθεί κατά καιρούς σε διάφορους.

Πότε με τη μορφή αστείου και πότε με τη μορφή σκληρών υπονοούμενων, όπως καλή ώρα έκανε στον Γιάννη Πλούταρχο. Αν και σε καμία ανάρτηση του δεν ανέφερε το όνομά του, πρέπει να είσαι χαζός για να μην καταλάβεις ότι οι μπηχτές που δίνουν και παίρνουν, αναφέρονται στο καλό παιδί της δισκογραφίας.

Αν και τον τίτλο αυτό ο γιος του Πάριου δεν τον δέχεται για τον συνάδελφό του, του οποίου η εμφάνιση στην Ελένη Μενεγάκη την Δευτέρα, τον έκανε έξαλλο. «Όταν η χτένα γίνεται μικρόφωνο και ο καθρέφτης γίνεται κάμερα, τότε τα μυαλά σου παίρνουν πολύυυυυ αέρα από το σπασμένο σου το τζάμι», ήταν το πρώτο του tweet μετά την εμφάνιση του στην Ελένη.

Και δεν έμεινε σε αυτό, αφού την επόμενη μέρα επανήλθε με νέο τιτίβισμα, πιο σκληρό ετούτη τη φορά. «Μπορεί εσύ να λες ότι είσαι το καλύτερο παιδί, αλλά δυστυχώς είσαι ΚΑΚΟΣ ΕΩΣ… ΧΕΙΡΙΣΤΟΣ χαρακτήρας! Και δειλός! Και λυπάμαι!». Και πραγματικά προκάλεσε εντύπωση σε όλους η επίθεση του Βαρθακούρη, αφού είναι γνωστό σε όλους ότι ο Πλούταρχος είναι από τα ΚΑΛΑ παιδιά του χώρου.

Εννοείται, ότι ο Πλούταρχος δεν έχει απαντήσει στα σχόλια, ενώ έτσι όπως το κόβουμε, ο Βαρθακουρης όλο και κάποιο νέο tweet θα γράψει. Τουλάχιστον, να μας εξηγήσει και ποιος είναι ο λόγος για τόσο μίσος και αλληλοσπαραγμό.

Πάντως, πριν λίγο καιρό, ο Γιάννης Πάριος είχε βρεθεί με τον Πλούταρχο στο πρώτο τραπέζι, όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης, είχαν τραγουδήσει μαζί αγκαλιασμένοι και παρέα με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο είχαν χαρίσει στους θαμώνες του κέντρου μοναδικές στιγμές.