Μέγκαν Φοξ: έριξε τα μούτρα της για έναν ρόλο

28.02.2013
Ήθελε πολύ μια δουλειά η εντυπωσιακή ηθοποιός και δεν ντράπηκε να τη ζητήσει βάζοντας στην άκρη την περηφάνια της.

Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox), ως γνωστόν, είχε πρωταγωνιστήσει στις δύο πρώτες ταινίες της σειράς "Transformers" αλλά στην τρίτη αντικαταστάθηκε από την Ρόζι Χάντινγκτον-Γουίτελεϊ (Rosie Huntington-Whiteley) καθώς άνοιξε το στοματάκι της και το… πλήρωσε.

Συγκεκριμένα, παρομοίωσε τον σκηνοθέτη της, Μάικλ Μπέι (Michael Bay) με τον Χίτλερ υποστηρίζοντας ότι είναι "εφιάλτης" να δουλεύει κανείς μαζί του. Ε… δεν είπε και λίγα, εδώ που τα λέμε…

Γι' αυτό και ήρθε ως μεγάλη έκπληξη όταν έγινε γνωστό ότι η Μέγκαν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα ταινία του Μπέι με τίτλο "Χελωνονιντζάκια" (Teenage Mutant Ninja Turtles).

Και σήμερα, αποκαλύπτεται το παρασκήνιο της νέας συνεργασίας.

Όπως υποστηρίζουν πηγές του RadarOnline η Φοξ "έριξε τα μούτρα της και ζήτησε συγνώμη από τον Μπέι, εξ ου και ο ρόλος".

Η ζωή έχει γυρίσματα και θέλοντας το καλύτερο για την καριέρα της, η Μέγκαν έπεσε ξανά στην ανάγκη του σκηνοθέτη τον οποίο όχι πολύ καιρό πριν είχε εξοργίσει.

Σκέφτηκε λοιπόν ώριμα –και ως μητέρα πλέον- σήκωσε το τηλέφωνο και του μίλησε προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

"Η Μέγκαν τόνισε πόσο ευγνώμων είναι για εκείνη την πρώτη ευκαιρία που της έδωσε ενώ ταυτόχρονα ζήτησε συγνώμη και παραδέχτηκε πόσο είχε… ξεφύγει με εκείνα τα ατυχή σχόλια", μεταφέρουν οι πηγές.

Ο σκηνοθέτης προφανώς τη συγχώρησε και δηλώνοντας "θαυμαστής" απάντησε ότι είχε έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο για τα μέτρα της.

Έτσι στην ταινία που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2014, θα δούμε τη Μέγκαν ως "Έιπριλ Ο'Νιλ", μια γυναίκα φίλη των υπερ-χελώνων.

Ζ. Κ.