Σοκ: Θερού θα λέγεται η Άνιστον μετά τον γάμο

28.02.2013
Ε, αυτό και αν είναι από τα άγραφα! Η διάσημη ηθοποιός σκοπεύει να πάρει το επίθετο του μέλλοντα συζύγου.

Το σίριαλ με τον γάμο της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και του Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του καθώς δημοσίευμα του περιοδικού "People" τους θέλει να παντρεύονται τον Μάρτιο, μόλις τελειώσουν τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας της σταρ.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού, η 44χρονη ηθοποιός έχει ήδη διαλέξει το νυφικό, οι βέρες έχουν φτάσει στο σπίτι και οργανώνονται οι τελευταίες λεπτομέρειες.

"Ο γάμος θα είναι πολύ κλειστός με λίγους και καλούς φίλους", αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού τονίζοντας ότι η Τζεν είναι τρελή και παλαβή για τον Τζάστιν σε τέτοιο βαθμό που όχι μόνο ανυπομονεί να γίνει γυναίκα του, αλλά σκοπεύει να πάρει και το όνομά του. Τουλάχιστον ιδιωτικά.

"Της αρέσει πολύ πως ακούγεται το Τζένιφερ Θερού, το λέει και το ξαναλέει συνέχεια", συμπληρώνει η πηγή συμπληρώνοντας ότι δίπλα στον καλό της η Άνιστον είναι πιο σίγουρη για τον εαυτό της από ποτέ.

Όσο για τα παιδιά; Αυτά, σύμφωνα με την πηγή, είναι θέμα χρόνου. "Πρώτη προτεραιότητα μετά το στεφάνι".

Πάντως, αν ισχύουν οι φήμες, τότε μάλλον η Τζένιφερ θα προλάβει τον πρώην σύζυγο, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) στο νήμα, αφού ο δικός πολυαναμενόμενος γάμος με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) λέγεται ότι θα γίνει τον Μάιο.

Ζ. Κ.