Ο καρκίνος ξαναχτυπά την Αναστέζια

28.02.2013
Άσχημα νέα για τη συμπαθή τραγουδίστρια με την ιδιαίτερη φωνή που βλέπει τα φαντάσματα του παρελθόντος να ξαναζωντανεύουν.

Η Αναστέζια (Anastacia) είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το 2003, τον οποίο όμως και είχε νικήσει τότε με εγχειρήσεις και χημειοθεραπείες.

Δυστυχώς όμως, η αρρώστια επέστρεψε με την ίδια την 44χρονη τραγουδίστρια να ανακοινώνει επίσημα τα νέα καθώς και την ματαίωση της περιοδείας της που επρόκειτο να ξεκινήσει στο Λονδίνο στις 6 Απριλίου.

"Δυστυχώς η Αναστέζια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού για δεύτερη φορά, αφού τον είχε νικήσει το 2003. Συνεπώς αναγκάστηκε να ματαιώσει όλες τις εμφανίσεις της, τις περιοδείες και τα ταξίδια της μέχρι νεοτέρας", έγραφε η ανακοίνωση που αναρτήθηκε σήμερα στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

"Νιώθω τόσο απαίσια που απογοητεύω τους υπέροχους θαυμαστές μου που περίμεναν με τόση αγωνία την περιοδεία μου 'It's A Man's World'", έγραψε η ίδια ενώ η ανακοίνωση ενημέρωνε στη συνέχεια ότι "η Αναστέζια θα συνεχίσει να γράφει και να ηχογραφεί το νέο της άλμπουμ παρά τη διάγνωση και ελπίζει να προγραμματίσει νέα περιοδεία το ταχύτερο δυνατό".

"Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι αποφασισμένη να ζήσει με τη μοτό της 'Μην αφήσεις ποτέ τον καρκίνο να πάρει το καλύτερο κομμάτι σου'. Γεννημένη να επιζεί, η Αναστέζια έχει έναν στόχο και αυτός είναι να επανέλθει πλήρως με τη βοήθεια των φίλων, των συγγενών και όλων όσων είναι στο πλάι της", ολοκλήρωνε η ανακοίνωση. Μακάρι να στεφθεί νικήτρια ακόμη μια φορά…

Στα βίντεο που ακολουθούν θυμηθείτε δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Αναστέζια, "Left outside alone" και "I'm Outta love".

Ζ. Κ.