Λόρενς: Πρόσωπο της Miss Dior, αλλά με... κατάθλιψη!

28.02.2013
Με το Όσκαρ στο χέρι πια η νεαρή ηθοποιός, τρέχει και δεν προλαβαίνει. Και δεν το χαίρεται πάντα.

Όπως είχε ανακοινωθεί πριν από καιρό, η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) είναι πια το επίσημο πρόσωπο στη νέα καμπάνια για τις τσάντες Miss Dior, αντικαθιστώντας τη Μίλα Κούνις (Mila Kunis) η οποία λέγεται ότι έχασε τη θέση της επειδή η ατσούμπαλη εικόνα της στην προσωπική της ζωή δυσαρεστούσε πολύ τους υπεύθυνους του Οίκου.

Από την πλευρά της, η 22χρονη πολυβραβευμένη ηθοποιός φαίνεται ότι έχει όλα όσα χρειάζεται για να "εκτιναχθεί η νέα καμπάνια" και το βίντεο που ακολουθεί από τη φωτογράφηση, για του λόγου το αληθές.

Το αλαβάστρινο, χωρίς καμία ατέλεια πρόσωπο της Τζένιφερ ξάφνιασε ακόμη και την ίδια, η οποία με πολύ χιούμορ τόνισε "πόσο λατρεύει το φώτοσοπ".

"Πω πω Θεέ μου… Δεν το είχα δει αυτό. Δεν μου μοιάζει καθόλου. Λατρεύω το φώτοσοπ περισσότερο από καθετί στον κόσμο", φώναξε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Λόρενς κάνοντάς το ακόμη πιο… λιανό: "Φυσικά και είναι αποτέλεσμα φώτοσοπ. Οι άνθρωποι δεν είναι έτσι".

Πάντως ακόμη η εικόνα της συμπαθούς ηθοποιού φαρδιά πλατιά στα σκαλοπάτια της σκηνής στην πρόσφατη τελετή των Όσκαρ όπου σκόνταψε ανεβαίνοντας να πάρει το βραβείο της είναι ακόμη νωπή στο μυαλό όλων. Ακόμη και εκεί, κούκλα ήταν.

Φέτος ήταν η χρονιά της γλυκιάς Τζένιφερ που όμως εξελίσσεται πολύ κουραστική.

"Μη με ρωτάτε για το πρόγραμμά μου γιατί βουλιάζω στην κατάθλιψη", απάντησε σε σχετική πρόσφατη ερώτηση στο E! News εξηγώντας ότι το μόνο που θέλει να κάνει είναι "να καθίσει στον καναπέ της, να πιει και μην αλλάξει παντελόνια για… μέρες".

Στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Οδηγός αισιοδοξίας" που της χάρισε και το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Ζ. Κ.